Bulevar Oslobođenja 43, 11000 Beograd, Srbija
Telefon: 011 344 9550 | Radno vreme: 10 do 20h
Subotom od 10 do 16h, nedeljom ne radimo

Kako da kupite kupatilo za sebe?


Za ovih 10 godina rada naučili smo da je građevinska industrija konzervativna, pa se neretko neke stvari rade na isti način godinama, ako ne i decenijama.
Strah od majstora, problem u izvođenju, strah od dužine trajanja radova… sve je to karakteristično za renoviranje i gradnju uopšte. Želeli smo da ovo prevaziđemo.
Iskustvo nam je pokazalo da postoji samo jedan način da napravite kupatilo za kratko vreme i da dobijete ono što želite od dobrog projekta.
Naša ideja da dobijete izvođački projekat, koji uključuje 3D idejni projekat, potpuno besplatno i bez ikakve obaveze da kupite kupatilo u Akva Butiku, ima samo jedan cilj – a to je kupovina baš vašeg kupatila.
Prvi korak je da nas posetite, a prodavac će na osnovu vaših preferencija preporučiti arhitektu koji će vam po senzibilitetu najviše odgovarati. Nakon toga slede definisani koraci od ideje do relaizacije.


Do kupatia u 5 koraka


Kupovina kupatila je projekta kupovina, odnosno bitan je red kojim odlučujete. Ako kažemo da je nevažno da li u supermarket prvo kupimo sok pa salvete ili salvete pa sok, ovde nije tako…
Akva Butik savetuje da se držite sledećih pravila:
1. Odabir sanitarija - skoro sve su bele (mada mi nudimo i crne :) ) i svakako morate da ih kupite;
2. Odabir slavina i svega vezanog za tuševe. Ovaj korak je najvažniji zato što je fizički doživljaj kupatila Vaš dodir sa vodom;
3. Odluka o tuš kabini ili kadi. Ovo je lako – ili kada ili tuš kabina;
4. Odabir pločica – da, tek u četvrtom koraku, iako većina voli da krene od njih, one su ipak ostavljene za kraj;
5. I na kraju, formiranje specifikacije u okviru željenog budžeta.


Ispod se nalazi nekolko stotina kupatila koja su izvedena, a poređanja sup o cenama koštanja radi lakšeg pregleda. Cena će uvek zavisiti i od veličine kupatila, pa će ona od 10 kvadrata prirodno biti skuplja od kupatila veličine 4 kvadrata.
Ako tražite inspiraciju ili dobru ideju, ovo je parvo mesto za vas.


Kliknite na željeni budžet na slikama ispod i krenite. Ukoliko imate pitanja ili želite da pregledate odgovre na već postavljena pitanja, kliknite ovde.

detaljnije
detaljnije
detaljnije
Koncepti kupatila i ideje

Naše reference:


Hotel Square Nine, Beograd
detaljnije
Royal Apartmani, Beograd
detaljnije
MK Resort, Kopaonik
detaljnije
Imperial Gradnja, Beograd
detaljnije
Todor, Beograd
detaljnije