Za ovih 10 godina rada naučili smo da je gradjevinska industrija konzervativna, pa se neretko neke stvari rade na isti način godinama, ako ne i decenijama. Strah od majstora, problem u izvodjenju, strah od dužine trajanja radova… sve je to karakteristično za renoviranje i gradnju uopšte.
Želeli smo da ovo prevazidjemo.
Iskustvo nam je pokazalo da postoji samo jedan način da napravite kupatilo za kratko vreme i da dobijete ono što želite od dobrog projekta.
Naša ideja da dobijete izvodjački projekat, koji uključuje 3D idejni projekat, potpuno besplatno i bez ikakve obaveze da kupite kupatilo u Akva Butiku, ima samo jedan cilj – a to je kupovina baš vašeg kupatila.
Prvi korak je da nas posetite, a prodavac će na osnovu vaših preferencija preporučiti arhitektu koji će vam po senzibilitetu najviše odgovarati. Nakon toga slede definisani koraci od ideje do realizacije.

Kupovina kupatila je projektna kupovina, odnosno bitan je redosled kojim odlučujete. Ako kažemo da je nevažno da li u supermarketu prvo kupimo sok pa salvete ili salvete pa sok, ovde nije tako…

Akva Butik savetuje da se držite sledećih pravila:

 1. Odabir sanitarija – skoro sve su bele (mada mi nudimo i crne 🙂 ) i svakako morate da ih kupite;
 2. Odabir slavina i svega vezanog za tuševe. Ovaj korak je najvažniji zato što je fizički doživljaj kupatila Vaš dodir sa vodom;
 3. Odluka o tuš kabini ili kadi. Ovo je lako – ili kada ili tuš kabina;
 4. Odabir pločica – da, tek u četvrtom koraku, iako većina voli da krene od njih, one su ipak ostavljene za kraj;
 5. I na kraju, formiranje specifikacije u okviru željenog budžeta.

U nastavku možete pogledati nekoliko stotina kupatila koja su izvedena. Cena će uvek zavisiti i od veličine kupatila, pa će ona od 10 kvadrata prirodno biti skuplja od kupatila veličine 4 kvadrata.
Ako tražite inspiraciju ili dobru ideju, ovo je pravo mesto za vas.
Kliknite na željeni budžet ispod i krenite.

Banner image
Kupatila 500 - 3000€
Banner image
Kupatila 3000 - 6000€
Banner image
Kupatila 6000€ +
 • Adresa
  Bul.Oslobodjenja 43, Beograd
 • Kontakt telefon
  011 344 9550