fbpx

Materijali i oprema

Materijali i oprema

Inovatorski pristup u izradi materijala i opreme


Iako se često ne vide, materijali i oprema imaju veoma važnu ulogu u svakom kupatilu. Osnovni materijali i oprema koju možete naći u Akvabutiku a koriste se pri renoviranju i izradi kupatila su hidroizolacija, lepak za keramiku, galanteriju, mozaik i parket kao i fug mase.

Hidroizolacija je prvi korak prilikom izvodjenja radova i vrlo je važno da bude izuzetnog kvaliteta jer predstavlja podlogu koja će nositi dalje radove na kupatilu. Za postavljanje pločica koristiti se lepak za keramiku. Lepak se bira u zavisnosti od podloge i vrste pločica. Naša preporuka za lepak za pločice je Keraflex Maxi S1 italijanskog proizvodjača Mapei koji je jedan od vodećih svetskih proizvodjača. Mapei u svojoj ponudi nudi paletu od preko 50 nijansi fug masa. Kod nanošenja fuge važno je znati da minimilna debljina fuge izmedju pločica iznosi 2 mm.

Za postavljanje mozaika koriste se specijalizovani lepkovi za mozaike koji omogućavaju bolje držanje na zidu. Ukoliko ne želite da bušite pločice za postavljanje galanterije, možete ih zalepiti Decor Walther lepkom za galanteriju.

Parket se može postaviti lepljenjem ili zakivanjem. Listone Giordano za svoje drvene podove preporučije Mapei Ultrabond lepak za parket.
Brendove renomiranih proizvodjača materijala i opreme za kupatila možete naći u Akvabutiku u Beogradu.

Brendovi


Proizvodi


Adresa

Bul.Oslobodjenja 43, Beograd

Telefon

011 344 9550

Email adresa

info@akvabutik.com