fbpx

Kupatilske pločice po Vašoj meri

Prilikom uredjivanja kupatilskog enterijera, pločice su neizostavni element. Neophodno je da pri njihovom odabiru obratite pažnju na kvalitet, kao i to da njihov oblik i boje pruže vrhunski estetski doživljaj Vašem kupatilu.
Izbor materijala i dizajna kupatilskih pločica utiču na konačan izgled prostora. Zato, pre odlaska u kupovinu, pažljivo razradite koncept i skicirajte kako želite da vam izgleda novo kupatilo. Ključne stvari koje treba imati u vidu jeste materijal od koga su izradjene pločice, dizajn, boja kao i dimenzije i oblik.

Boja pločica

Ukoliko na primer, raspolažete manjim kupatilom, pravi izbor bi bile svetle pločice koje će bolje reflektovati svetlost tako da će i prostor biti vizuelno veći. Za veće prostorije kupatila savršene su pločice većih dimenzija koje predstavljaju poslednji hit medju keramičkim proizvodima. U tom slučaju, kupatilo možete opremiti tamnijim i intenzivnijim bojama i jačim uzorcima koji dominiraju prostorom.
Prilikom odabira pločica za kupatilo uvek imajte na umu da ne preterate sa bojama. Jedan od saveta renomiranih arhitekata je izabrati do tri boje i najviše tri različita oblika. Najčešće su kombinacije jednobojnih pločica sa upečatljivim mozaikom, kombinacija tri nijanse iste boje ili upečatljivi motivi ručnoslikanih art-deco pločica na jednobojnoj pozadini.

Keramičke ili granitne pločice

Kao glavni materijal od koga su izradjene pločice, izdvaja se keramika. Keramičke pločice imaju važnu estetsku i funkcionalnu ulogu u svakom kupatilu! Štite od vlage, omogućavaju jednostavno čišćenje, kao i otpornost i dugovečnost. Pored keramičkih pločica u ponudi Akvabutik ima granitne pločice koje po jako povoljnoj ceni nose karakteristike mermernih pločica. Za koje god se odlučili nećete pogrešiti usled njihovog izuzetnog kvaliteta.

Dizajn kupatilskih pločica

Ukoliko preferirate art-deco stil na raspolaganju Vam je veliki izbor ručno slikanih pločica brenda Ceramica Bardelli. Toplu atmosferu u kupatilo će uneti pločice sa motivima drveta brenda Atlas Concorde. Reljefne pločice kao i nekonvencionalni oblici mogu Vam dozvoliti poigravanje u kupatilu u smislu igre svetlosti i senke i izrade mozaika što dodatno ulepšava kupatilo i daje mu lični pečat.

U ponudi Akvabutika možete pronaći podne i zidne keramičke pločice za baš Vaše kupatilo. Izuzetan kvalitet, dizajn i različite dimenzije poznatih proizvodjača kao što su Caesar, Cotto D’Este, Bluestyle, Atlas Concorde, olakšaće Vam izbor.

Adresa

Bul.Oslobodjenja 43, Beograd

Telefon

011 344 9550

Email adresa

info@akvabutik.com

social position