Proizvodjači

Brendovi koje vidite moraju da ispunjavaju dva od tri uslova. Da su najstariji u Evropi, da imaju inovativnu ili  jedinstvenu tehnologiju, da sa njima sarađuje bar dvoje od najboljih svetskih dizajnera. Svi brendovi koje vidite su po nečemu ( ili po više stvari 🙂 ) specifični i jedinstveni. Zbog toga uvek možete biti sigurni da su proizvodi koje kupujete vrhunskog kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti.

Client logo
Duravit
Nemački proizvodjač sa tradicijom
Duravit sanitarije, deo su enterijera, kupatila, najekskluzivnijih svetskih objekata: Burj Khalifa u Dubaiju, Harpa Concert Hall u Rejkjaviku, BMW welt u Minhenu, Riga International Airport u Litvaniji, Tchoban Museum u Berlinu …
Client logo
Huppe
Nemački proizvodjač sanitarija
Ideja o savršenom kupatilu je individualna. Za nekog savršeno predstavlja funkcionalnost, drugima je bitan dizajn. Ono što objedinjuje sva očekivanja jeste kvalitet. Dopustite da Huppe ispuni Vaša očekivanja.
Client logo
Axor
Luksuzna kupatila
Axor dizajnerska kolekcija predstavlja životni stil. Kompletno opremljena kupatila nastala su kao rezultat saradnje sa nekim od najpoznatijih svetskih dizajnera.
Client logo
Hansgrohe
Slavine nemačkog kvaliteta
Hansgrohe slavine, nemačkog kvaliteta, postavljaju visoke standarde još od 1901 godine. Inovativna tehnologija, vanvremenski dizajn i visokokvalitetni materijali odlike su brenda koji garantuje dugovečnost.
Client logo
Atlas Concorde
Italijanska keramika
Osnovana 1969. Godine, Atlas Concorde keramika, postaje čuvena po pažljivom odabiru sirovina i finiširanju Italijanskom ekspertizom. Danas je Atlas Concorde jedna od najpoznatijih kompanija u sferi keramičkih proizvoda sa više od 500 zaposlenih koji brinu o kvalitetu i dizajnu.
Client logo
Decor Walther
Diskretan luksuz
Filozofija ove Nemačke kompanije ogleda se u dve reči – Diskretan luksuz. Vanvremenska estetika Décor Walther galanterije uvek je u trendu i odgovara svakom kupatilu a kvalitetna izrada obezbedjuje dugotrajnost.
Client logo
Cotto D’Este
Lider u izradi podnih i zidnih pločica
Cotto D’Este postoji od 1993. godine i stvoren je kao poslovna ideja o novom brendu u novim i neistraženim segmentima keramike. Glavni motiv je kreiranje luksuznih proizvoda za svetsko tržište.
Client logo
Flaviker
Keramičke pločice i galanterija
Kompanija Flaviker nastala 60-ih godina u Severnoj Italiji, postala je pionir u izradi keramičkih pločica i galanterije. Kvalitet koji izdvaja Flaviker kompaniju je inovativnost, dizajn i ekološki održivi proces proizvodnje.
Client logo
Blustyle
Podne i zidne pločice
Blustyle pločice za podove i zidove osmišljene su na pažljiv način, tako da bojama i materijalima budu lako uklopljive u svaki enterijer.
Client logo
Armonie
Keramika izuzetnog kvaliteta
Armonie nudi širok spektar materijala pogodnih za dizajniranje životnog okruženja – duplo pečene pločice, od porcelana, opeke, stakla, svih vrsta mozaika, imitacije drveta i prirodnog kamena.
Client logo
Ceramica Bardelli
Artistički pristup u izradi pločica
Ceramica Bardelli neguje artistički pristup u izradi pločica od najkvalitetnijeg materijala. Umetnički doprinos u izradi pločica za kuhinje i kupatila dali su čuveni dizajneri , Piero Fornasetti, Ruben Toledo, Nigel Coates i drugi.
Client logo
Bette
Unikatne sanitarije
Specijalna tehnologija u izradi omogućava kreiranje izvanrednih oblika uz izuzetnu preciznost. Bette unikatni komadi izradjuju se u širokom spektru boja i dimenzija inspirišući na poduhvat uredjenja kupatilskog prostora.
Client logo
Bisazza
Očaravajuća estetika mozaika
Više od 25 godina Bisazza saradjuje sa zvučnim imenima iz sveta mode, arhitekture, dizajna i umetnosti kao što su Tord Boontje, Aldo Cibic, Antonio Citterio and Patricia Viel, Sandro Chia, Carlo Dal Bianco, Romeo Gigli, Michael Graves, Jaime Hayon...
Client logo
14 Ora Italiana
Granitna keramika
Podna i zidna granitna keramika ističe se svojom originalnošću i kontemporarnim stilom. 6 Ora Italiana eklektičan stil inspirisan je umetnošću, modom, dizajnom, uličnim stilom a specijalan pečat daju mu ekstravagantni materijali.
Client logo
Cordivari
Vodeći proizvodjač na tržištu radijatora
Kompanija Cordivari osnovana je 1972 godine i jedna je od vodećih proizvodjača na tržištu radijatora. Cordivari radijatori prolaze kroz kontrolisani proces izrade i finiširanja od najkvalitetnijih materijala.
Client logo
Aco
Kupatilski elementi za odvodnjavanje
U osmišljavanju kupatilskog prostora sve je zastupljeniji trend u kome se kade u tuš kabinama zamenjuju elementima za odvodnjavanje u ravni poda. Time se postiže estetski efekat jedinstvene podne površine u kome je ACO Showerdrain kanal od nerdjajućeg čelika jedinstven spoj lepog i funkcionalnog.
Client logo
Dornbracht
Nemački kvalitet
Dornbracht kompanija se još od 1950. godine bavi produkcijom visokokvalitetnih dizajnerskih ugradnih elemenata i aksesoara za kupatila. Nagradjivani proizvodi ove kompanije u potpunosti menjaju lice dekora, arhitekture i funkcionalnosti kupatila i kuhinja.
Client logo
Gardenia Orchidea
Italijanski stil i kvalitet
Od 1961 godine Gardenia Orchidea neguje život ispunjen Italijanskim stilom i izuzetnim kvalitetom.Svake godine, u proseku, Gardenia proizvede 4 miliona metara keramike i dekorativnih predmeta. 280 zapošljenih nadgleda čitav proces izrade kako bi komadi keramike bili izuzetni.
Client logo
Geberit
Lider u oblasti sanitarnih tehnologija
Geberit Grupa je lider na evropskom tržištu u oblasti sanitarnih tehnologija koja je prisutna u celom svetu. Od 1874. kada je osnovana, kompanija je bila pionir u svom sektoru, neprestano postavljajući nove trendove sa svojim rešenjima za sveobuhvatne sisteme.
Client logo
Jacuzzi
Brend koji postavlja visoke standarde
Davne 1960. godine, Candidao Jacuzzi proizvodi prvu kadu, takozvanu “Rimsku kadu”, koja ima integrisane mlaznice. U ovom izumu se moglo uživati samo u rekreacionim centrima i terapeutskim institucijama.
Client logo
Mapei
Lepkovi i hemijski proizvodi za gradjevinarstvo
Osonovan 1937. godine u Milanu, Mapei je do danas postao vodeći svetski proizvodjač lepkova i hemijskih proizvoda za gradjevinarstvo.
Client logo
Listone Giordano
Podovi vrhunskog kvaliteta
Listone Giordano je širom sveta poznat kao sinonim kvaliteta. Kolekcije proizvoda ovog brenda smatraju se pravim komadom nameštaja koji ulepšava dom.
Client logo
Mutina
Italijanski proizvodjač pločica i mozaika
Mutina je nagradjivani proizvodjač keramičkih pločica i mozaika, kako zbog svog inovativnog pristupa tako zbog kreativnosti i rezultata koje postižu na ovom polju.
Client logo
Scarabeo
Elegantne funkcionalne sanitarije
Posvećenost i ozbiljnost koju je firma uvek pokazivala, zajedno sa kvalitetom svojih proizvoda, omogućile su joj da izgradi ime na domaćem i inostranom tržištu i uspostavi uspešne sporazume o saradnji sa vodećim svetskim proizvodjačima sanitarnih armatura.
Client logo
Serenissima
Keramika sa stilom
Italijanska keramika sa tradicijom. “Od 1968. Serenissima je sinonim za kreativnost, eleganciju, tehnološke inovacije i ekološku svest. Ljubav ka estetici je pokretačka snaga našeg osoblja, naše najsrećnije imovine “.
Client logo
Sicis
Svet mozaika
Sicis je unikatna kompanija koja donosi revoluciju na tržište izrade mozaika. Neprestana istraživanja materijala i tehnologije čine kompaniju jedinstvenom.
Client logo
Victoria & Albert
Kade i lavaboi britanske proizvodnje
Victoria & Albert kade predstavljaju mešavina tradicionalnog i modernog stila, savršenog kvaliteta. Proizvodi su izradjeni od mešavine vulkanskih stena i smole, svaki komad je drugačije završne obrade.
Client logo
Viega
Globalni lider za cevi za vodovod i grejanje
Kvalitet je pokretač Viega kompanije koja postoji na tržištu više od 115 godina. Viega posluje na 10 lokacija i ima 4000 zapošljenih širom sveta.
Client logo
Tubes
Savršen balans energetske efikasnosti i estetike
Radijatori Italijanske izrade, kompanije koja ima tradiciju i iskustvo dugo 30 godina. Tubes radijatori se kotiraju visoko na svetskom tržištu zahvaljujući superiornoj tehnologiji i visokoj arhitektonskoj vrednosti.
Client logo
Regia
Kupatilski nameštaj originalne forme
Kompanija Regia, osnovana 1988. godine od strane Nicolette Fontana, bavi se izradom kupatilskog nameštaja, ugradnih elemenata i aksesoara. Uvek otvorena za nove izazove, kompanija eksperimentiše na polju dizajna i upotrebi novih materijala.
Client logo
GSI
Kupatilski nameštaj
Kvalitetan i raznovrstan kupatilski nameštaj nudi priliku da izrazite svoj stil i poboljšate estetiku Vašeg kupatila. GSI donosi najkvalitetniju keramiku, dizajniranu i napravljenu u Italiji.
Client logo
Glass 1989
Hidromasažne kade
Glass kompanija sa pravom nosi reputaciju inovatora. Svojom fleksibilnošću i profesionalnošću izlaze u susret svakom klijentu. Dizajn Glass hidromasažne kade je takav da osvežavajuću moć vode dovodi u prvi plan i svako kupatilo čini pravom oazom mira.
Client logo
Cristina
Slavine i sistemi za tuširanje
Cristina kompanija ulaže u konstantne inovacije, istraživanje tržišta, tehnološki razvoj kao i u estetiku i evoluciju slavina za kupatila i kuhinje i sistema za tuširanje.
Client logo
CIR Ceramiche
Pločice vrhunskih estetskih performansi
Kreativnost, mašta, sloboda u izrazu i izuzetan kvalitet je ono što CIR nudi svojim klijentima. Italijanska proizvodnja podova i pločica garantuje izuzetan kvalitet i formu svakog proizvoda ponaosob.
Client logo
CE.SI
Zidne i podne keramičke pločice
Već više od 40 godina, kompanija CE. SI se bavi primenom istraživanja boja u izradnji zidnih i podnih pločica. Izabrane sirovine obezbedjuju potpuno odsustvo nečistoća i bolju distribuciju boje koja proizvodu uliva magiju i budi čula.
Client logo
Caesar
Porcelan vrhunskog kvaliteta
Još od 1988. Caesar predstavlja sinonim za porcelan vrhunskog kvaliteta, perfektno jedinstvo tehnoloških performansi, funkcionalnosti i estetike. Na godišnjem nivou Caesar kompanija proizvede više od 6 miliona kvadratnih metara keramičkih pločica koje se izvoze u više od 90 zemalja širom sveta.
Client logo
Antonio Lupi
Kvalitet najvišeg standarda
Kvalitet najvišeg standarda, briga o kupcima, širok spektar kolekcija i pasionirani rad su ključni faktori koji inspirišu Antonio Lupi porodicu.Antonio Lupi kade i nameštaj za kupatilo mogu se raditi po meri, tako da se idealno uklapaju u svako kupatilo.
Client logo
Atlas Concorde Solution
Osveženje, inovacija, očaravajući dizajn
Atlas Concorde Solution predstavlja kolekcije keramičkih podnih i zidnih pločica kreiranih sa ciljem da upotpune već postojeću široku paletu proizvoda.
Client logo
Bossini
Funkcionalnost i estetika
Bossini je proizvodjač tuševa i kupatilskih aksesora od 1960. godine.Filozofija kompanije izdiže akt tuširanja na viši nivo koji pored dnevnog osveženja u živote unosi funkcionalnost i estetiku.
Client logo
Devon & Devon
Epitom stila
Devon & Devon majstori zanata svoju veštinu i talenat ulažu u najmanje detalje i kvalitetnu izradu. Kao rezultat nastaju proizvodi eklektične simbioze stilova koji svako kupatilo čine sofisticiranim.
Client logo
Effegibi
Saune i turska kupatila
Effegibi je dizajner i proizvodjač sauna i turskih kupatila sa iskustvom dužim od 25 godina. Inovativna tehnologija, kreativne ideje i eco-friendly materijali glavne su odlike ovih proizvoda sa dugom tradicijom brige o tel
Client logo
Versace Tiles
Prepoznatljiv stil
Versace keramika izradjena je od najkvalitetnijih sirovina, krase je izuzetne kombinacije boja, oblika i prepoznatljivi dekorativni elementi kuće - lik Meduze i grčki tradicionalni dizajn.
Client logo
Hafro
Svet skrojen po Vašoj meri
Dimenzija vode koja postavlja novu definiciju tuširanja. Uz Hafro kupatilo postaje mesto na kome možete uživati u blagotvornom uticaju vode, pare, toplote i šarmu i funkcionalnosti kupatilskog nameštaja.
Client logo
Isla Tiles
Umetnički ugao stvaranja
Kao pokrovitelj kreativnosti, dobrog ukusa i kontemporarnog stila, Isla Tiles proizvodi porcelanske podove i pločice. Kompanija ulaže u istraživanje dizajna koji je istovremeno dekorativan i može poslužiti kao aksesoar.
Client logo
Lea Ceramiche
Pouzdanost i kvalitet
Lea ceramiche je jedan od najdinamičnijih i najproduktivnijih brendova za izradu keramike internacionalne pokrivenosti tržišta. Pored Italije, glavna tržišta ovog Brenda su Sjedinjene Američke države, Holandja, Francuska, Velika Britanija, Japan…
Client logo
Litokol
Adhezivna sredstva
Litokol kompanija se bavi izradom adhezivnih sredstava za keramičke pločice još od 1986. godine. Tokom godina kompanija se suočava sa poteškoćama prihvatanja tržišta obzirom na razbijanje tradicionalnih šablona u poslovanju i inovatorski pristup.
Client logo
Runtal
Estetika i energetska efikasnost
Runtal radijatori nude komfor, toplotu i dizajn po izuzetnom odnosu cene i kvaliteta. Raznovrsnost, izdržljivost, energetska efikasnost odlike su svakog Runtal radijatora.
Client logo
Zehnder
Estetika i kvalitet
Obzirom na inovatorski pristup tržištu izrada radijatora proširena je na bešumne ventilacione sisteme. Svi proizvodi mogu se raditi po meri što je još jedna od pogodnosti kojima kompanija ugadja klijentima.