Proizvodjači

Client logo
Duravit
Client subtitle
Duravit sanitarije, deo su enterijera, kupatila, najekskluzivnijih svetskih objekata: Burj Khalifa u Dubaiju, Harpa Concert Hall u Rejkjaviku, BMW welt u Minhenu, Riga International Airport u Litvaniji, Tchoban Museum u Berlinu …
Client logo
Huppe
Client subtitle
Ideja o savršenom kupatilu je individualna. Za nekog savršeno predstavlja funkcionalnost, drugima je bitan dizajn. Ono što objedinjuje sva očekivanja jeste kvalitet. Dopustite da Huppe ispuni Vaša očekivanja.
Client logo
Axor
Client subtitle
Axor dizajnerska kolekcija predstavlja životni stil. Kompletno opremljena kupatila nastala su kao rezultat saradnje sa nekim od najpoznatijih svetskih dizajnera.
Client logo
Hansgrohe
Client subtitle
Hansgrohe slavine, nemačkog kvaliteta, postavljaju visoke standarde još od 1901 godine. Inovativna tehnologija, vanvremenski dizajn i visokokvalitetni materijali odlike su brenda koji garantuje dugovečnost.
Client logo
Deco Walther
Client subtitle
Filozofija ove Nemačke kompanije ogleda se u dve reči – Diskretan luksuz. Vanvremenska estetika Décor Walther galanterije uvek je u trendu i odgovara svakom kupatilu a kvalitetna izrada obezbedjuje dugotrajnost.
Client logo
Flaviker
Client subtitle
Kompanija Flaviker nastala 60-ih godina u Severnoj Italiji, postala je pionir u izradi keramičkih pločica i galanterije. Kvalitet koji izdvaja Flaviker kompaniju je inovativnost, dizajn i ekološki održivi proces proizvodnje.
Client logo
Blustyle
Client subtitle
Blustyle pločice za podove i zidove osmišljene su na pažljiv način, tako da bojama i materijalima budu lako uklopljive u svaki enterijer.
Client logo
Armonie
Client subtitle
Armonie nudi širok spektar materijala pogodnih za dizajniranje životnog okruženja – duplo pečene pločice, od porcelana, opeke, stakla, svih vrsta mozaika, imitacije drveta i prirodnog kamena.
Client logo
Ceramica Bardelli
Client subtitle
Ceramica Bardelli neguje artistički pristup u izradi pločica od najkvalitetnijeg materijala. Umetnički doprinos u izradi pločica za kuhinje i kupatila dali su čuveni dizajneri , Piero Fornasetti, Ruben Toledo, Nigel Coates i drugi.
Client logo
Atlas Concorde
Client subtitle
Osnovana 1969. Godine, Atlas Concorde keramika, postaje čuvena po pažljivom odabiru sirovina i finiširanju Italijanskom ekspertizom. Danas je Atlas Concorde jedna od najpoznatijih kompanija u sferi keramičkih proizvoda sa više od 500 zaposlenih koji brinu o kvalitetu i dizajnu.
Client logo
Bette
Client subtitle
Specijalna tehnologija u izradi omogućava kreiranje izvanrednih oblika uz izuzetnu preciznost. Bette unikatni komadi izradjuju se u širokom spektru boja i dimenzija inspirišući na poduhvat uredjenja kupatilskog prostora.
Client logo
Bisazza
Client subtitle
Više od 25 godina Bisazza saradjuje sa zvučnim imenima iz sveta mode, arhitekture, dizajna i umetnosti kao što su Tord Boontje, Aldo Cibic, Antonio Citterio and Patricia Viel, Sandro Chia, Carlo Dal Bianco, Romeo Gigli, Michael Graves, Jaime Hayon...
Client logo
6 Ora Italiana
Client subtitle
Podna i zidna granitna keramika ističe se svojom originalnošću i kontemporarnim stilom. 6 Ora Italiana eklektičan stil inspirisan je umetnošću, modom, dizajnom, uličnim stilom a specijalan pečat daju mu ekstravagantni materijali.
Client logo
Cordivari
Client subtitle
Kompanija Cordivari osnovana je 1972 godine i jedna je od vodećih proizvodjača na tržištu radijatora. Cordivari radijatori prolaze kroz kontrolisani proces izrade i finiširanja od najkvalitetnijih materijala.
Client logo
Cotto D’Este
Client subtitle
Cotto D’Este postoji od 1993. godine i stvoren je kao poslovna ideja o novom brendu u novim i neistraženim segmentima keramike. Glavni motiv je kreiranje luksuznih proizvoda za svetsko tržište.
Client logo
Aco
Client subtitle
U osmišljavanju kupatilskog prostora sve je zastupljeniji trend u kome se kade u tuš kabinama zamenjuju elementima za odvodnjavanje u ravni poda. Time se postiže estetski efekat jedinstvene podne površine u kome je ACO Showerdrain kanal od nerdjajućeg čelika jedinstven spoj lepog i funkcionalnog.
Client logo
Dornbracht
Client subtitle
Dornbracht kompanija se još od 1950. godine bavi produkcijom visokokvalitetnih dizajnerskih ugradnih elemenata i aksesoara za kupatila. Nagradjivani proizvodi ove kompanije u potpunosti menjaju lice dekora, arhitekture i funkcionalnosti kupatila i kuhinja.
Client logo
Gardenia Versace
Client subtitle
Versace kompaniju osnovao je, u Milanu, čuveni Gianni Versace, jedan od najtalentovanijih stilista dvadesetog veka. Od 1997. godine modna kuća počinje saradnju sa, Gardenia Orchidea, kompanijom za izradu keramičkih pločica sa kojom deli zajedničku viziju.
Client logo
Geberit
Client subtitle
Geberit Grupa je lider na evropskom tržištu u oblasti sanitarnih tehnologija koja je prisutna u celom svetu. Od 1874. kada je osnovana, kompanija je bila pionir u svom sektoru, neprestano postavljajući nove trendove sa svojim rešenjima za sveobuhvatne sisteme.
Client logo
Jacuzzi
Client subtitle
Davne 1960. godine, Candidao Jacuzzi proizvodi prvu kadu, takozvanu “Rimsku kadu”, koja ima integrisane mlaznice. U ovom izumu se moglo uživati samo u rekreacionim centrima i terapeutskim institucijama.
Client logo
Mapei
Client subtitle
Osonovan 1937. godine u Milanu, Mapei je do danas postao vodeći svetski proizvodjač lepkova i hemijskih proizvoda za gradjevinarstvo.
Client logo
Listone Giordano
Listone Giordano je širom sveta poznat kao sinonim kvaliteta. Kolekcije proizvoda ovog brenda smatraju se pravim komadom nameštaja koji ulepšava dom.
Client logo
Mutina
Client subtitle
Mutina je nagradjivani proizvodjač keramičkih pločica i mozaika, kako zbog svog inovativnog pristupa tako zbog kreativnosti i rezultata koje postižu na ovom polju.
Client logo
Scarabeo
Client subtitle
Posvećenost i ozbiljnost koju je firma uvek pokazivala, zajedno sa kvalitetom svojih proizvoda, omogućile su joj da izgradi ime na domaćem i inostranom tržištu i uspostavi uspešne sporazume o saradnji sa vodećim svetskim proizvodjačima sanitarnih armatura.
Client logo
Serenissima
Client subtitle
Italijanska keramika sa tradicijom. “Od 1968. Serenissima je sinonim za kreativnost, eleganciju, tehnološke inovacije i ekološku svest. Ljubav ka estetici je pokretačka snaga našeg osoblja, naše najsrećnije imovine “.
Client logo
Sicis
Client subtitle
Sicis je unikatna kompanija koja donosi revoluciju na tržište izrade mozaika. Neprestana istraživanja materijala i tehnologije čine kompaniju jedinstvenom.
Client logo
Victoria & Albert
Client subtitle
Victoria & Albert kade predstavljaju mešavina tradicionalnog i modernog stila, savršenog kvaliteta. Proizvodi su izradjeni od mešavine vulkanskih stena i smole, svaki komad je drugačije završne obrade.
Client logo
Viega
Client subtitle
Kvalitet je pokretač Viega kompanije koja postoji na tržištu više od 115 godina. Viega posluje na 10 lokacija i ima 4000 zapošljenih širom sveta.
Client logo
Tubes
Client subtitle
Radijatori Italijanske izrade, kompanije koja ima tradiciju i iskustvo dugo 30 godina. Tubes radijatori se kotiraju visoko na svetskom tržištu zahvaljujući superiornoj tehnologiji i visokoj arhitektonskoj vrednosti.
Client logo
Regia
Client subtitle
Kompanija Regia, osnovana 1988. godine od strane Nicolette Fontana, bavi se izradom kupatilskog nameštaja, ugradnih elemenata i aksesoara. Uvek otvorena za nove izazove, kompanija eksperimentiše na polju dizajna i upotrebi novih materijala.
Client logo
GSI
Client subtitle
Kvalitetan i raznovrstan kupatilski nameštaj nudi priliku da izrazite svoj stil i poboljšate estetiku Vašeg kupatila. GSI donosi najkvalitetniju keramiku, dizajniranu i napravljenu u Italiji.
Client logo
Glass
Client subtitle
Glass kompanija sa pravom nosi reputaciju inovatora. Svojom fleksibilnošću i profesionalnošću izlaze u susret svakom klijentu. Dizajn Glass hidromasažne kade je takav da osvežavajuću moć vode dovodi u prvi plan i svako kupatilo čini pravom oazom mira.
Client logo
Cristina
Client subtitle
Cristina kompanija ulaže u konstantne inovacije, istraživanje tržišta, tehnološki razvoj kao i u estetiku i evoluciju slavina za kupatila i kuhinje i sistema za tuširanje.
Client logo
CIR
Client subtitle
Kreativnost, mašta, sloboda u izrazu i izuzetan kvalitet je ono što CIR nudi svojim klijentima. Italijanska proizvodnja podova i pločica garantuje izuzetan kvalitet i formu svakog proizvoda ponaosob.
Client logo
CE.SI
Client subtitle
Već više od 40 godina, kompanija CE. SI se bavi primenom istraživanja boja u izradnji zidnih i podnih pločica. Izabrane sirovine obezbedjuju potpuno odsustvo nečistoća i bolju distribuciju boje koja proizvodu uliva magiju i budi čula.
Client logo
Caesar
Client subtitle
Još od 1988. Caesar predstavlja sinonim za porcelan vrhunskog kvaliteta, perfektno jedinstvo tehnoloških performansi, funkcionalnosti i estetike. Na godišnjem nivou Caesar kompanija proizvede više od 6 miliona kvadratnih metara keramičkih pločica koje se izvoze u više od 90 zemalja širom sveta.
  • Adresa
    Bul.Oslobodjenja 43, Beograd
  • Kontakt telefon
    011 344 9550