fbpx

5 trendi boja za kupatilo

Odabir boje je veoma važan prilikom uredjenja enterijera svakog kupatila. Boje upotpunjuju prostor, kreirajući posebno mesto za osveženje, uživanje, relaksaciju i pozitivno utiču na raspoloženje. Adekvatnim odabirom boja pločica, sanitarija i galanterije možete stvoriti jedinstvenu oazu privatnosti i udobnosti. Predstavljamo 5 trendi boja koje će Vam poslužiti kao inspiracija prilikom uredjenja Vašeg kupatila.

Kupatilo bele boje

Bela boja je savršena za kupatilo manjih dimenzija. Ova boja je svetla, lagana, osvežavajuća i čini kupatilo prostranijim. Birajući belu boju za uredjivanje enterijera kupatila, pravite nepogrešiv izbor.

Atlas Concorde, Axor, Devon & Devon, Bluestyle su brendovi koji u svojoj paleti imaju kupatilske pločice, kade i sanitarije savršene beline, jasnih ivica i modernog dizajna.

Kupatilo bež boje

Bež boja, bez premca, predstavlja odličan i sofisticirani izbor za kupatilo. Bež boja je idealna podloga za sanitarije i galanteriju bilo koje boje. Vizuelni i estetski sklad u bež kupatilu najbolje možete postići kombinacijom kupatilskog namešataja drvenih ili braon tonova.

Kupatilo narandžaste boje

Narandžasta boja je idealna za toplinu i udobnost kupatila. Ona pruža dobru refleksiju što je od izuzetnog značaja za prostoriju u kojoj je svakodnevno doterivanje i šminkanje učestala pojava. Sve nijanse narandžaste bude prijatna osećanja, ali i mogu učiniti prostor još manjim, te je poželjno dodati belu ili neku neutralnu boju, da bi se vizuelno proširio prostor i ublažio intezitet pomenute tople boje. Stoga preporučujemo da kombinujete narandžastu sa žutom i na taj način učinite enterijer nesvakidašnjim.

Kupatilo ljubičaste boje

Posebno dobar izbor boje za kupatilo jeste ljubičasta. Ova elegantna boja čini kupatilo čarobnim. Sve njene nijanse, od kojih se posebno izdvajaju nijansa lavande i jorgovana unose cvetnu svežinu. Idealan su odabir za one koji često koriste mirisne kupke i eterična ulja stvarajući opuštenu atmosferu u kupatilu.

Kupatilo sive boje

Kada je u pitanju glamur, siva je vodeća boja. Bilo koja nijansa sive boje, od svetlih do tamnijih tonova, učiniće kupatilo savremenim i trendi. Ne oklevajte da se poigrate sa kombinacijama sive sa crvenom ili pink nijansom za postizanje prefinjenog i ženstvenog izgleda. Siva boja u kombinaciji sa svetlim tonovima stvoriće živahno i osvežavajuće kupatilo i uneti posebnu svežinu i vitalnost. Imajte na umu da u kombinaciji sa drvetom, siva kupatila dobijaju pravu zen atmosferu.

Adresa

Bul.Oslobodjenja 43, Beograd

Telefon

011 344 9550

Email adresa

info@akvabutik.com

social position