fbpx

Axor

AXOR

Luksuzna kupatila

AXOR DIZAJNERSKE SLAVINE I TUŠEVI

AXOR je sinonim za luksuz u kupatilima i kuhinjama širom sveta. Za razliku od drugog brenda Hansgrohe Grupe koji se bazira na funkcionalnosti, AXOR u prvi plan stavlja dizajn, uz neosporan kvalitet oba brenda. Njihovi dizajnerski i jedinstveni proizvodi i kolekcije kreirani su prema najvišim estetskim i tehnološkim standardima. U saradnji sa međunarodno priznatim arhitektima i dizajnerima nastale su vrhunske kolekcije proizvoda unikatnog dizajna. Patricija Urkiola, Žan Mari Maso, Antonio Ćiterio, Filip Stark i drugi svojim talentom i vizijom kreirali su neke od najnagrađivanih proizvoda u oblasti dizajna često pomerajući granice i postavljajući nove trendove.

“Forma prati savršenstvo” je ideja kojom se vode dizajneri brenda AXOR.  Proces razvoja se nastavlja dok se ništa više ne može dodati ili ukloniti. Zaposleni u AXOR-u konstantno redefinišu estetiku, dizajn i funkcionalnost vode. Rezultat toga predstavljaju mnoge nagrade i priznanja za slavine, tuševe i galanteriju.

AXOR KOLEKCIJE KUPATILA. STILOVI. SAVRŠENSTVO.

Od avangarde do klasike, od svedenih linija do organskog dizajna. Od hotelskih soba do kupatila u privatnim stanovima. Od vrhunskih restorana do luksuznih poslovnih zgrada. Slavine, tuševi, sanitarije, kade, galanterija, razvijeni u saradnji sa vodećim svetskim dizajnerima predstavljaju prava remek dela modernog dizajna. Kad se na sve to doda mogućnost izbora završne obrade u desetak ekskluzivnih nijansi AXOR proizvoda dobija se savršeno kupatilo.

TRI KLJUČNA NAČELA BRENDA AXOR – INOVACIJE, KVALITET, DIZAJN

  • Inovacije

Dizajneri Hansgrohe Grupe konstantno rade na zadovoljavanju želja i potreba kupaca nudeći im uvek nova i poboljšana rešenja. O tome svedoče brojne nagrade, kao što je nagrada „Najbolje od najboljih“ za 2015. godinu, kao i nagrada „Kuhinjske inovacije godine“ za 2017. godinu.

Predani tim pronalazača i istraživača kreira nove proizvode za svaku sezonu. U laboratorijama kompanije timovi inženjera istražuju nove tehnologije raspršivanja vode i razvijaju prototipe koji se zatim podvrgavaju rigoroznim ispitivanjima. Čak se optimizuju zvukovi i šumovi koje stvaraju tuševi. Svi ovi napori doprineli su da Hansgrohe i AXOR proizvodi imaju vodeću ulogu u industriji. Više od 115 godina od osnivanja kompanije, inovativnost je i dalje pokretačka snaga kompanije. Da bi se ovo održalo, Hansgrohe Grupa ulaže velike napore u savremene tehnologije orijentisane ka budućnosti.

  • Kvalitet

Proizvodni timovi Hansgrohe Grupe u celom procesu proizvodnje imaju isti princip a to je neosporan kvalitet. Da bi se garantovao takav nivo kvaliteta, Hansgrohe Grupa je veoma zahtevna po pitajnu upravljanja kvalitetom. U svim svojim fabrikama primenjuje se ista standardizacija u proizvodnji, takođe se i redovno vrši kontrola od strane međunarodno priznatih sertifikacionih instituta. Samo pouzdani, izdržljivi i održivi proizvodi, razvijeni da budu dugotrajni, plasiraju se na tržište. Njihova izdržljivost i dugovečnost testiraju se u hiljadama ciklusa pre nego što su spremni za masovnu proizvodnju, bitne komponente kao što su kertridži proizvode isključivo Hansgrohe. Svaki proizvod se proverava od strane obučenog i iskusnog osoblja pre nego što se plasira. Za Hansgrohe Grupu, kvalitet se takođe odnosi na brigu o kupcima i neophodno je da se primenjuju najviši standardi kada je u pitanju servis. Želje i potrebe kupaca uzimaju se u obzir od samog početka procesa razvoja.

  • Dizajn

Proizvodi Hansgrohe Grupe, posebno dizajnerski brend AXOR izdvajaju se kroz najviši kvalitet, visoku funkionalnost i nagrađivani dizajn koji omogućava različite ideje za uređenje kupatila i enterijera. Nekoliko najuspešnijih svetskih dizajnera radi za hansgrohe i AXOR, uključujući Filipa Starka (Philippe Starck), Antonia Ćiterija  (Antonio Citterio), Žan Mari Masoa (Jean-Marie Massaud) i Patriciju Urkuiolu (Patricia Urquiola). Finiks Design (Phoenix Design), najbolji dizajnerski studio na svetu, takođe je decenijama bio aktivan kao partner u dizajnu. Sledeći svoju viziju, uspeli su da donesu dizajn u kupatilo i značajno su doprineli da promenimo na način na koji posmatramo kupatila. Kreativnost ovih dizajnera i njihova percepcija kupatila omogućavaju stalno pomeranje granica i  nove inovacije. Ovo su dovoljni razlozi da Hansgrohe Grupa, sa svojim brendovima AXOR i hansgrohe, zauzima vodeću poziciju među kompanijama industrije kupatila u renomiranom rangiranju Međunarodnog foruma dizajna (iF). Istovremeno, pozicija Hansgrohe Grupe među prvih deset u ukupnom poretku, čini je najuspešnijom nemačkom kompanijom.

social position