fbpx

Slavine

Slavine ili baterije mogu biti kuhinjske (za sudoperu), za lavabo, bide, kadu ili tuš kabinu. Vrhunska izrada proizvoda, kvalitet i inovativni i nagrađivani dizajn su prvi uslov pri odabiru proizvoda. U Akvabutiku vas čekaju Hansgrohe, Axor, Cristina, Steinberg, Dornbracht, Fantini… Visoke slavine su praktičnije zbog veće zone komfora tj. daju više prostora za manevrisanje.
Baterije mogu biti iz lavaboa, ali i iz same ploče ili pulta na kome leži lavabo. Zidne slavine se manje koriste kod nas, ali su vanvremenski elegantne i praktične.  Modeli slavina mogu biti prilagođeni za upotrebu jednom rukom – jednoručne ili su potrebne dve ruke – dvoručne. Dvoručne često vezujemo za retro dizajn i izgled. Naravno, odabir zavisi od sveukupnog dizajna prostora.
Ukoliko vam je u planu korišćenje bojlera za kuhinjsku slavinu, treba vam slavina sa tri (3) cevi. Bez obzira na mesto postavljanja možete odabrati i senzorske slavine iako se one najviše koriste u javnim prostorima. Širok opseg cena, minimum 5 godina garancije i najstručnije osoblje vas čeka u Bulevaru oslobodjenja 43 u Beogradu.