fbpx

Kako urediti malo kupatilo?

Ukoliko imate malo kupatilo i bez ideje ste kako da ga uredite, sigurni smo da se nalazite u velikoj dilemi. Najveći problem sa kojim se suočavate je kako što efikasnije rasporediti kupatilske elemente u malu kvadraturu a da pritom kupatilo bude praktično za korišćenje. Mi Vam izlazimo u susret sledećim savetima.

Malo belo kupatilo

Mali prostori često deluju pretrpano, pa je raspored elemenata od velikog značaja. Postoje mnoga rešenja zahvaljujući kojima od malog kupatila možete napraviti prijatan prostor. Uz veliki izbor kupatilske opreme koju Akvabutik nudi, možete uspeti u uredjenju malog kupatilskog prostora.

Kupatilske sanitarije i nameštaj

Najradije odaberite sanitarije i nameštaj manjih dimenzija, svedenog minimalističkog dizajna. Pored toga što je praktičan i pruža dodatni prostor za skladištenje, lepo stilizovan kupatilski nameštaj transformisaće kupatilo u Vaš kutak iz snova.

Slavine

Odabirom slavina iz ponude Akvabutika nećete pogrešiti jer su izuzetnog kvaliteta i dizajna a metalni tonovi uklopljivi su u svako kupatilo.

Tuš kabina

Za malo kupatilo tuš kabina ili tuš kadica predstavlja mnogo bolji izbor od kade. Tuš kabine nemačkog brenda Huppe moguće je izraditi po meri pa će Vam to još više olakšati uredjenje. Klizna vrata tuš kabine su idealno rešenje za mala kupatila, zato što štede prostor dok će ga transparentni stakleni paneli tuš kabina učiniti vizuelno većim. Na Vama je da se odlučite za oblik, a u opticaju su petougaone, četvrtaste i polukružne tuš kabine.

Podne i zidne pločice

Pravim izborom podnih i zidnih pločica možete vizuelno povećati prostor. Pri izboru boja odlučite se za svetije pločice većih dimenzija, zato što će one učiniti da Vaš prostor deluje prostranije. Boje i teksture pločica su najbitnija stavka pri opremanju kupatila. Odaberite belu boju ili bež tonove, koji uvek deluju šik. Kako potpuno beli prostor ne bi delovao jednolično, možete koristiti pločice sa teksturom poput onih iz kolekcija Atlas Concorde brenda. Granitna keramika koja izgleda poput mermera tranformisaće malo, belo kupatilo u oazu mira i luksuza. Akvabutik Vam nudi veliki izbor kupatilskih pločica renomiranih brendova poput Atlas Concorde, Cotto D’Este, 14 Ora Italiana, Gardenia Orchidea.

Ogledalo

Kupatilo je nazamislivo bez ogledala. Pri uredjenju malog kupatila ogledalo igra važnu ulogu u kreiranju iluzije velikog prostora. Možete se odlučiti za neka od kozmetičkih ogledala, ogledala sa osvetljenjem ili kozmetičkim ormarićem, nekog od renomiranih proizvodjača kao što su Decor Walther, Devon & Devon i Duravit.

Galanterija

Detalji će dodatno oplemeniti mali prostor i dati mu lični pečat. Galanteriju za kupatilo birajte u metalnim tonovima koji su neutralni i deluju otmeno. Korpe za maramice, korpice za kozmetiku, rukohvate, kante za smeće, korpe za veš i ostalu galanteriju možete potražiti u listi naših proizvoda.

Uredjenje malog, modernog kupatila može biti izazov, pa je u nekim slučajevima najbolje konsultovati profesionalca. Stručnjak prodaje u Akvabutiku, preporučiće Vam arhitektu iz našeg tima, koji će za Vas na osnovu Vaših ideja izraditi besplatni 3D idejni projekat.

Adresa

Bul.Oslobodjenja 43, Beograd

Telefon

011 344 9550

Email adresa

info@akvabutik.com

social position