fbpx

Hidromasažne kade

Hidromasažne kade (djakuzi kade) i hidromasažni bazeni su sve popularniji vid relaksacije. Saveti prilikom odabira hidromasažne kade: Obratite pažnju na dimenzije i oblik (kvadratna, polukružna, petougaona). Zatim birajte da li želite ugradnu hidromasažnu kadu ili standardnu sa panelima.
Iskustva su da uz redovno održavanje čak i hidromasažna kada za spoljnu upotrebu ima dug vek trajanja i opravdava cenu. Mlaznice mogu biti hidro i aero odnosno vodene i vazdušne. Ove vazdušne su zadužene za “efekat uzburkanog mora” dok vas hidro mlaznice masiraju.
Obratite pažnju na kupovinu grejača ukoliko volite dugo brčkanje, kao i na električne i vodovodne instalacije u svom domu. Samo neke od opcija su razni programi rada (Whirlpool, Airpool, Combi), broj mlaznica, svetlo, hromoterapija, grejači, naslon za glavu, izmenjivač toplote, bluetooth audio set, termo prekrivač…U salonu u Beogradu, Bulevar oslobodjenja 43, možete pogledati: DuravitGlassEffegibiJacuzzihidromasažne kade, ali i Hafro hidromasažne tuš kabine.
Zajedno ćemo pronaći baš vašu hidromasažnu kadu.