fbpx

Parketi

Louis Vuitton, Bulgari, Fendi, Univerzitet Harvard, Aerodrom u Barseloni, Hermes u Maleziji i Burj Khalifa u Dubaiju imaju jednu stvar zajednicku – najbolji parket na svetu. Od 2007. godine parketi Listone Giordano dostupni su i u Srbiji, samo u Akvabutiku.
Listone Giordano izrastao je u jedan od vodećih i najuglednijih proizvođača podova od drveta na svetu. Asortiman od više od 200 potencijalnih mešavina različitih veličina, vrsta drveta, stepena kvaliteta i završne obrade koji može da zadovolji svačiji ukus i stil života. Koje su glavne podele, tipovi, obrade, premazi, možete lakše razumeti na  linku Vodič za odabir parketa.
Listone Giordano parketi i drveni podovi, bazirani su na idealnoj ravnoteži između moderne tehnologije i poštovanja prema prirodi. Neke od mnogih prednosti su objašnjene na linku 6 vrednosti koje prave razliku. Svi parketi su premazani i spremni za postavljanje. Oleonature je završna obrada namenjena onima koji vole čiste emocije. Odabir prirodnih ulja štiti, ali i dozvoljava drvetu da diše povećavajući njegovu prirodnu lepotu. Invisible Touch lak na bazi vodenih rastvora koji daju potpuno prirodni izgled. Ostavlja strukturu neobrađenog drveta iako ima svu potrebnu zaštitu.
CrystalCare tehnologija koju je razvio Listone Giordano je jedinstvena među parketima a odlikuje je sprečavanje razmnožavanja bakterija što ovaj parket čini savršenim za Vašu porodicu.
Parketi se mogu bez dodatne obrade postaviti u svakom delu stana od dnevne i dečije sobe do kuhinje i kupatila. Veoma su otporni na povišenu vlagu i temperature pa se mogu postaviti i preko podnog grejanja.
Idealni su za sve javne površine zbog svoje izdržljivosti a sa druge strane jednostavni i laki za održavanje. Kvalitet ovog parketa je nedvosmislen, na Vama je samo da odaberete boju u ovom Vodiču za odabir boje parketa, ili uživo u Bulevaru oslobođenja 41, Beograd.

KUPOVINOM PARKETA DOBIJATE BESPLATNU UGRADNJU
PARKET
Ostavite email i Akvabutik će vas kontaktirati
POŠALJI
Zatvori