fbpx

Tuševi

Hansgrohe tuševi poznatog nemačkog proizvođača, pored neospornog kvaliteta, nude širok spektar rešenja i lako se uklapaju u svako kupatilo. Pored tuš ručica, u ponudi su još tuš creva, bočni tuševi i tuš mlaznice, tuš ruže iliti nadglavni tuševi, tuš setovi i Showerpipe tuš setovi. Bilo da imate kadu ili tuš kabinu tuševi su neophodna oprema zakupatilo.
Za komfor i uživanje u tuširanju veličina tuša odnosno veličina tuš ruže je veoma bitan faktor pri odabiru savršenog tuša za Vas, pored veličine za dobar osećaj važan je izbor mlaza tuša. Hansgrohe svojim inovacijama i razvojem novih tehnologija omoguća vam da iskusite novu dimenziju tuširanja. Uz revolucionarnu AIR Power tehnologiju koja oplemenjuje vodu vazduhom, vodeni mlaz može biti nežan poput kiše. Sa druge strane, imitacija vodopada, odnosno široki mlaz, odaje utisak tuširanja u prirodi. Treća vrsta mlaza je masažna, za bolje buđenje ili bržu cirkulaciju. Sve ovo je veoma lako  za korišćenje – pritiskom na Select dugme mogu se menjati vrste mlaza jednim pritiskom. QuickClean tehnologija omogućava jednostavno održavanje i dugotrajnost u borbi sa kamencom i mrljama od vode.
Celokupnu ponudu Hansgrohe i Axor tuševa možete pogledati u Akvabutik salonu u Beogradu na adresi Bulevar Oslobođenja 43.