AquaBoutique – prvi Design Store

Kupatila su postala jedan od ključnih elemenata savremenog dizajnerskog izraza. Te prostore i te trenutke, arhitektura danas tretira sa posebnom pažnjom – kao zonu duboke privatnosti, oazu mira i potpunog opuštanja. Najčuvenija imena iz sveta dizajna potpisuju probrane kolekcije: Starck, Citterio, Massaud, Foster…

Salon otvoren 2006. godine na 650m2 prostora daje vam mogućnost i da ocenite kompletne ambijente (kupatila) vodećih dizajnera u ovoj oblasti: Massaud, Starck, Urquiola i Versace.

U AquaBoutique-u poštujemo vaše vreme i želju da opremu za lične prostore birate uživo i u diskreciji. Zato imamo najveći broj izloženih komada vrhunske opreme za kuhinju, kupatilo i toalet u gradu – od keramičkih pločica ekskluzivnih italijanskih proizvođača poput Bardellia i Bisazze, preko sanitarnih uređaja čuvenog Duravita i Jacuzzia, pa do Hansgrohe armatura, tuš baterija i hidromasažnih uređaja ili pouzdanih i tehnološki savršenih made in Germany Huppe tuš kabina koje Vam mogu montirati autorizovani Huppe montažeri.

Dočekaće Vas stručno obučeno osoblje, uz mogućnost konsultacije sa arhitektom iz našeg tima.

Vaše mišljenje nam je jako bitno
Upišite ga ovde

*

*