fbpx

O nama

AquaBoutique – prvi Design Store

Kupatila su postala jedan od ključnih elemenata savremenog dizajnerskog izraza. Te prostore i te trenutke, arhitektura danas tretira sa posebnom pažnjom – kao zonu duboke privatnosti, oazu mira i potpunog opuštanja. Najčuvenija imena iz sveta dizajna potpisuju probrane kolekcije: Starck, Citterio, Massaud, Foster…

Salon otvoren 2006. godine na 650m2 prostora daje vam mogućnost i da ocenite kompletne ambijente (kupatila) vodećih dizajnera u ovoj oblasti: Massaud, Starck, Urquiola i Versace.

U AquaBoutique-u poštujemo vaše vreme i želju da opremu za lične prostore birate uživo i u diskreciji. Zato imamo najveći broj izloženih komada vrhunske opreme za kuhinju, kupatilo i toalet u gradu – od keramičkih pločica ekskluzivnih italijanskih proizvođača poput Bardellia i Bisazze, preko sanitarnih uređaja čuvenog Duravita i Jacuzzia, pa do Hansgrohe armatura, tuš baterija i hidromasažnih uređaja ili pouzdanih i tehnološki savršenih made in Germany Huppe tuš kabina koje Vam mogu montirati autorizovani Huppe montažeri.

Dočekaće Vas stručno obučeno osoblje, uz mogućnost konsultacije sa arhitektom iz našeg tima.

Broj računa: Banca Intesa 160-255775-21

Adresa

Bul. oslobodjenja 41, Beograd

Telefon

011 3449550

Email adresa

prodaja@akvabutik.com