fbpx

Kupatilski nameštaj

Da bismo kupatilo zaokružili kao celinu i imali dovoljno prostora za sve potrebne stvari neophodan je kupatilski nameštaj. Kupatilski nameštaj čine konzolne ploče, ormarici za kupatilo, ormarići sa ili bez ogledala, ormarići sa ugradnim ili nadgradnim umivaonikom, stolovi za lavabo, uspravni plakari i police. Oprema za kupatilo kao što su ormarići sa lavaboom najčešće se prodaje u kompletu jer su ormarić i lavabo deo iste kolekcije.
Nameštaj za kupatilo treba birati tako da se uklopi sa ostalim elementima u kupatilu kao što su sanitarije, pločice, galanterija.
Duravit u svojoj ponudi ima više serija koje se razlikuju po izabranim materijalima koji se koriste od iverice, medijapana do nameštaja od punog drveta. Pored materijala razlikuju se po dizajnu i paleti od preko 30 boja odnosno nijansi.
Veliki broj modela, funkcionalnost, moderan dizajn uz neosporan kvalitet preporučuju Duravit nameštaj za svako kupatilo. Kompletnu ponudu Duravit kupatlskog nameštaja možete poručiti u salonu Akvabutik na adresi Bulevar Oslobođenja 43, Beograd.

Poštovani,

Salon je otvoren od 10 - 14h radnim danima i subotom.

Ako kupujete najbolje je da posaljete mail na: prodaja@akvabutik.com ili zovite svog prodavca lično.
Za sve u vezi sa isporukama zovite Goranu na 061 155 96 04, ili joj pišite na gorana@akvabutik.com
Za knjigovodstvo zovite Jasminu na 062 223 804 ili joj posaljite poruku na knjigovodstvo@akvabutik.com
Svi smo on-line i odgovaraćemo na pozive i poruke odmah.

Ostanimo u kontaktu i ostanimo zdravi.

Beograd 21.3.2020.
close-link