fbpx

Materijali i oprema

Iako se često ne vide materijali i oprema imaju veoma važnu ulogu u svakom kupatilu. Osnovni materijali i oprema koji se koriste pri renoviranju i izradi kupatila su hidroizolacija, lepkovi za različite materijale i fug mase. Nakon završavanja radova i prilikom upotrebe kupatila neophodno je koristiti sredstva za čiščenje i negu kako bi vaše kupatilo uvek blistalo. Hidroizolacija je prvi korak prilikom izvođenja radova.
Za postavljanje pločica koristiti lepak za keramiku. Lepak se bira u zavisnosti od podloge i vrste pločica. Naša preporuka za lepak za pločice je Keraflex Maxi S1 italijanskog proizvođača Mapei koji je jedan od vodećih svetskih proizvođača. Mapei u svojoj ponudi nudi paletu od preko 50 nijansi fug masa. Kod nanošenja fuge važno je znati da minimilna debljina fuge između pločica iznosi 2 mm.
Za postavljanje mozaika koriste se specijalizovani lepak za mozaik koji omogućavaju bolje držanje na zidu. Ukoliko ne želite da bušite pločice za postavljanje galanterije, možete je zalepiti Decor Walther lepkom za galanteriju.
Parket se može postaviti lepljenjem ili zakivanjem. Listone Giordano za svoje drvene podove preporučije Mapei Ultrabond lepak za parket.

Poštovani,

Salon je otvoren od 10 - 14h radnim danima. Salon ne radi subotom i nedeljom.

Ako kupujete najbolje je da posaljete mail na: prodaja@akvabutik.com ili zovite svog prodavca lično.
Za sve u vezi sa isporukama zovite Goranu na 061 155 96 04, ili joj pišite na gorana@akvabutik.com
Za knjigovodstvo zovite Jasminu na 062 223 804 ili joj posaljite poruku na knjigovodstvo@akvabutik.com
Svi smo on-line i odgovaraćemo na pozive i poruke odmah.

Ostanimo u kontaktu i ostanimo zdravi.

Beograd 21.3.2020.
close-link