fbpx

Zamena proizvoda

ZAMENA PROIZVODA

Ukoliko ste nakon prijema proizvoda utvrdili da Vam ne odgovara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona 011 3449550 ili nam pošaljite email na adresu: info@akvabutik.com. Neophodno je da u trenutku poziva imate pored sebe račun i da nam saopštite šifru artikla.

Isto tako, ukoliko ste nakon prijema proizvoda ustanovili da želite da ga zamenite za drugi proizvod iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona 011 3449550.

Nakon toga, vrši se fizička provera da li je dostupan željeni proizvod i Prodavac će Vas pozvati sa svim neophodnim informacijama. Zamena artikla se vrši u roku od 7 dana.

Poručeni proizvod, bez prethodnog kontakta i dogovora sa Prodavcem, ne možete samoinicijativno menjati u salonu Aqua Boutique.

Poručeni proizvod nije moguće menjati ukoliko je korišćen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju.

ROK ZAMENE

Rok za zamenu proizvoda je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda. Ukoliko željeni proizvod nije na stanju, rok za zamenu se produžava u zavisnosti od dinamike uvoza i rokova prispeća.

TROŠKOVI ISPORUKE

Troškove zamene robe i novca snosi Kupac, osim u slučajevima kada Kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

NAPOMENA

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme NARUČITE, na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene proizovda za drugi.

Poštovani,

Salon je otvoren od 10 - 14h radnim danima i subotom.

Ako kupujete najbolje je da posaljete mail na: prodaja@akvabutik.com ili zovite svog prodavca lično.
Za sve u vezi sa isporukama zovite Goranu na 061 155 96 04, ili joj pišite na gorana@akvabutik.com
Za knjigovodstvo zovite Jasminu na 062 223 804 ili joj posaljite poruku na knjigovodstvo@akvabutik.com
Svi smo on-line i odgovaraćemo na pozive i poruke odmah.

Ostanimo u kontaktu i ostanimo zdravi.

Beograd 21.3.2020.
close-link