fbpx

Ugradni elementi

Poznato je da su ugradni elementi najmanje zanimljivi pri adaptaciji starog ili opremanju novog kupatila, ali su suštinski neophodni i veoma bitni.  Za svako kupatilo mora da se obezbedi protok vode, za to služe dovodni i odvodni sistemi. Kod kadatuš kabina i lavaboa neophodno je da se ugrade odgovarajući sifoni, sigurnosni ventili i prebacivači. Prilikom izbora slavina i tuševa nemačkih proizvođača Hansgrohe i Axor koji idu iz zida neophodni su ugradni elementi za slavine, odnosno ugradni elementi za tuševe. Za sve tuš setovenadglavne tuševefixfit i porter setove koji idu iz zida neophodno je ugraditi višenamenski mešač iBox kako bi sve besprekorno funkcionisalo.
Za one koji ne žele tuš kadice u tuš kabini mogu direktno u podne pločice  ugraditi podne rešetke ili ugradne tuš kanalicevrhunskog kvalitela za koji garantuju brendovi Aco i Viega.
Ugradni vodokotlići, svojom funkcionalnošću polako potiskuju standardne vodokotlilće, lako se uklapaju u svako kupatilo bilo da se se ugrade u zid ili kao polica 10 do 15 cm van zida. Manja potrošnja vode, dugotrajnost i veliki izbor tastera – tipki od metala, stakla ili plastike su njihove dodatne prednosti. U ponudi su modeli brendova Geberit i Viega.