fbpx

Mozaik

Mozaik je postao sastavni deo modernih kupatila, živopisne slike, raznolikost boja i oblika daju potpuno novi estetski doživljaj svakog enterijera. Vodeći italijanski proizvođači keramike za svoje serije pločica dizajniraju dekorativne pločice i mozaike koji stvaraju nove ideje za uređenje kupatila.
Za proizvodnju mozaika koriste se nekoliko različitih tehnika i metarijala od kojih se prave pa ih možemo podeliti u četiri kategorije, to su: stakleni mozaicikameni mozaicigranitni mozaici i keramički mozaici. Najčešće se postavljaju u kupatilu,tuš kabinama ili kao zamena za listele – bordure, ali imaju široku primenu za oblaganje bazena i turskih kupatila – hamama, ali i dekoraciju holova, kuhinja, poslovnih prostora, hotela, restorana. Savremeni mozaici se postavljaju na mrežice stoga ih veoma lako postaviti, seći i kombinovati sa ostalim materijalima, veoma su fleksibilni pa se mogu sa lakoćom postaviti na obline i kružne stubove. Pre montaže važno je znati da se za mozaike koriste specijalne fug mase i lepkovi za mozaik.
Akvabutik – salon fine italijanske keramike, u svojoj ponudi vam nudi mozaike brendova SicisBisazzaTrendArmonie i mnogi drugi. Posetite salon Akvabutik, Bulevar Oslobođenja 43, Beograd i uverite se u najveću ponudu mozaika i italijanske keramike.

Poštovani,

Salon je otvoren od 10 - 14h radnim danima i subotom.

Ako kupujete najbolje je da posaljete mail na: prodaja@akvabutik.com ili zovite svog prodavca lično.
Za sve u vezi sa isporukama zovite Goranu na 061 155 96 04, ili joj pišite na gorana@akvabutik.com
Za knjigovodstvo zovite Jasminu na 062 223 804 ili joj posaljite poruku na knjigovodstvo@akvabutik.com
Svi smo on-line i odgovaraćemo na pozive i poruke odmah.

Ostanimo u kontaktu i ostanimo zdravi.

Beograd 21.3.2020.
close-link