fbpx

Slavine

Slavine ili baterije mogu biti kuhinjske (za sudoperu), za lavabo, bide, kadu ili tuš kabinu. Vrhunska izrada proizvoda, kvalitet i inovativni i nagrađivani dizajn su prvi uslov pri odabiru proizvoda. U Akvabutiku vas čekaju Hansgrohe, Axor, Cristina, Steinberg, Dornbracht, Fantini… Visoke slavine su praktičnije zbog veće zone komfora tj. daju više prostora za manevrisanje.
Baterije mogu biti iz lavaboa, ali i iz same ploče ili pulta na kome leži lavabo. Zidne slavine se manje koriste kod nas, ali su vanvremenski elegantne i praktične.  Modeli slavina mogu biti prilagođeni za upotrebu jednom rukom – jednoručne ili su potrebne dve ruke – dvoručne. Dvoručne često vezujemo za retro dizajn i izgled. Naravno, odabir zavisi od sveukupnog dizajna prostora.
Ukoliko vam je u planu postavljanje bojlera ispod sudopere za kuhinjsku slavinu, treba vam slavina sa tri cevi. Slavina sa 2 cevi se koristi za centralni bojler ili kad se bojler nalazi u gornjem kuhinjskom elementu.
Bez obzira na mesto postavljanja možete odabrati i senzorske slavine iako se one najviše koriste u javnim prostorima. Širok opseg cena, minimum 5 godina garancije i najstručnije osoblje vas čeka u Bulevaru Oslobođenja 43 u Beogradu.

Poštovani,

Salon je otvoren od 10 - 14h radnim danima. Salon ne radi subotom i nedeljom.

Ako kupujete najbolje je da posaljete mail na: prodaja@akvabutik.com ili zovite svog prodavca lično.
Za sve u vezi sa isporukama zovite Goranu na 061 155 96 04, ili joj pišite na gorana@akvabutik.com
Za knjigovodstvo zovite Jasminu na 062 223 804 ili joj posaljite poruku na knjigovodstvo@akvabutik.com
Svi smo on-line i odgovaraćemo na pozive i poruke odmah.

Ostanimo u kontaktu i ostanimo zdravi.

Beograd 21.3.2020.
close-link