fbpx

Sanitarije

Sanitarije su neophodni deo svakog kupatila, pored kade ili tuš kabine najvažniji elementi. Prilikom uredjenja kupatila ili renoviranja kupatila najvažnije je adekvatno osmisliti raspored i položaj sanitarija tako da se zadovolje funkcionalnost i estetski zahtevi. Veliki izbor lavaboa, WC šolja, bidea, vodokotlića renomiranog nemačkog brenda Duravit nudi rešenja za vaše kupatilo. Ukoliko želite više luksuza možete izabrati sanitarije prestižnih brendova Antonio Luppi, Devon & Devon, Scarabeo, Axor čije sanitarije potpisuju najpoznatiji svetski dizajneri.
Kod izbora lavaboa (umivaonika) treba da se obrati pažnja na nekoliko stvari: način ugradnje – mogu biti samostojeći, nadgradni, podgradni i ugradni; da li imaju preliv ili ne; da li imaju otvor za slavinu ili se postavlja slavina iz zida, ali i da se vodi računa koji su neophodni sifoni i ugradni elementi za odvod vode.
Prodaja Wc šolja ide u kombinaciji sa daskom za WC šolju koja može biti standardna ili sporospuštajuća. Prema modernim trendovima i potrebama konzolne WC šolje zauzimaju vodeće mesto u odnosu na samostojeće WC šolje i monoblok WC šolje.
Takođe, ugradni vodokotlići sve više zamenjuju klasične vodokotliće. U ponudi imamo veliki izbor ugradnih vodokotlića poznatih brendova Geberit i Viega koji pored praktičnih rešenja nude i notu elegancije.Ponudu sanitarija upotpunjavamo velikim izborom bidea, pisoara ali i kuhinjskih sudopera od prvoklasne keramike.

AKVABUTIK
OBAVEŠTENJE
Akva Butik neće raditi u periodu od petka 30.4 – utorka 4.5.2021.
Srećne uskršnje i prvomajske praznike Vam želimo!
Vidimo se od utorka 4.5.2021.

 Za sve informacije možete nam se obratiti mailom na info@akvabutik.com
POŠALJI MAIL
Zatvori