fbpx

Sanitarije

Sanitarije su neophodni deo svakog kupatila, pored kade ili tuš kabine najvažniji elementi. Prilikom uredjenja kupatila ili renoviranja kupatila najvažnije je adekvatno osmisliti raspored i položaj sanitarija tako da se zadovolje funkcionalnost i estetski zahtevi. Veliki izbor lavaboaWC šoljabideavodokotlića renomiranog nemačkog brenda Duravit nudi rešenja za vaše kupatilo. Ukoliko želite više luksuza možete izabrati sanitarije prestižnih brendova Antonio LuppiDevon & DevonScarabeoAxor čije sanitarije potpisuju najpoznatiji svetski dizajneri.
Kod izbora lavaboa (umivaonika) treba da se obrati pažnja na nekoliko stvari: način ugradnje – mogu biti samostojeći, nadgradni, podgradni i ugradni; da li imaju preliv ili ne; da li imaju otvor za slavinu ili se postavlja slavina iz zida, ali i da se vodi računa koji su neophodni sifoni i ugradni elementi za odvod vode.
Prodaja Wc šolja ide u kombinaciji sa daskom za WC šolju koja može biti standardna ili sporospuštajuća. Prema modernim trendovima i potrebama konzolne WC šolje zauzimaju vodeće mesto u odnosu na samostojeće WC šolje i monoblok WC šolje.
Takođe, ugradni vodokotlići sve više zamenjuju klasične vodokotliće. U ponudi imamo veliki izbor ugradnih vodokotlića poznatih brendova Geberit i Viega koji pored praktičnih rešenja nude i notu elegancije.Ponudu sanitarija upotpunjavamo velikim izborom bideapisoara ali i kuhinjskih sudopera od prvoklasne keramike.

Poštovani,

Salon je otvoren od 10 - 14h radnim danima i subotom.

Ako kupujete najbolje je da posaljete mail na: prodaja@akvabutik.com ili zovite svog prodavca lično.
Za sve u vezi sa isporukama zovite Goranu na 061 155 96 04, ili joj pišite na gorana@akvabutik.com
Za knjigovodstvo zovite Jasminu na 062 223 804 ili joj posaljite poruku na knjigovodstvo@akvabutik.com
Svi smo on-line i odgovaraćemo na pozive i poruke odmah.

Ostanimo u kontaktu i ostanimo zdravi.

Beograd 21.3.2020.
close-link