fbpx

Tuš kabine

Tuš kabine ili kade za Vaše kupatilo sve je manje dilema. Tuš kabine čine praktično rešenje za uredjenje kupatila i zauzimaju manje prostora.
Ukoliko imate posebne dimenzije možete zahtevati izradu tuš kabine po meri uz napomenu da će kabina po meri biti skuplja od standardne. Zbog najboljeg odnosa cene i kvaliteta, na srpskom tržištu najprodavanija je Huppe serija Aura. Ima sakrivene točkiće što povećava trajanje, punije profile što je čini lepšom od jeftinijih modela, anti-plaque obradu kao standardnu opremu (staklo je trajno premazano zaštitnim slojem koji sprečava gomilanje kamenca).
Posebna je i serija Huppe Xtensa, jer nema profila pa je veoma svedenog dizajna. To je walk-in kabina, a možete podešavati širinu vrata u skladu sa merama vašeg prostora.
Prilikom kupovine tuš kabine važno je obratiti pažnju na veličinu kupatila. Polukružne i četvrtaste tuš kabine 90×90 cm su idealne za manje kupatilo. Ukoliko imate pregradni zid, postavite vrata u niši ili Walk In tuš kabinu dimenzija od 120 cm do 200 cm širine. Takođe, može se postaviti bočni panel ili paravan na jedan od zidova.
Najčešće standardne dimenzije tuš kabina su 80×80, 90×90, 100×100, 80×120 cm.
Uklapanje izgleda tuš kabine i ostalih sanitarijagalanterije, pločica u vaše kupatilo nije lak posao, zbog čega vam nudimo gotova rešenja kao isnpiraciju za uređenje kupatila ili besplatnu izradu kompletnog izvodjačkog projekta.
Takodje, nudimo Vam širok izbor dodatne opreme, tuševa, slavina i tuš kada.

Poštovani,

Salon je otvoren od 10 - 14h radnim danima i subotom.

Ako kupujete najbolje je da posaljete mail na: prodaja@akvabutik.com ili zovite svog prodavca lično.
Za sve u vezi sa isporukama zovite Goranu na 061 155 96 04, ili joj pišite na gorana@akvabutik.com
Za knjigovodstvo zovite Jasminu na 062 223 804 ili joj posaljite poruku na knjigovodstvo@akvabutik.com
Svi smo on-line i odgovaraćemo na pozive i poruke odmah.

Ostanimo u kontaktu i ostanimo zdravi.

Beograd 21.3.2020.
close-link