fbpx

Tuš kabine

Tuš kabine ili kade, sve je manje dilema. Brzina savremenog života diktira da 9 od 10 novih kupatila u sebi imaju tuš kabine. 8000 isporučenih kabina i vrhunske reference nas preporučuje kao mesto kupovine  tuš kabina i tuš kadica najstarijeg Nemačkog proizvodjača Huppe.
Ukoliko imate posebne dimenzije možete zahtevati izradu tuš kabine po meri uz napomenu da će kabina po meri biti skuplja od standardne. Zbog najboljeg odnosa cene i kvaliteta, na srpskom tržištu najprodavanija je Huppe serija Aura.Ima sakrivene točkiće što povećava trajanje, punije profile što je čini lepšom od jeftinijih modela, anti-plaque obradu kao standardnu opremu (staklo je trajno premazano zaštitnim slojem koji sprečava gomilanje kamenca).
Sa cenama manjim od 50 000 dinara to nije najjeftinija kabina na tržištu, ali svakako predstavlja optimalan izbor. Posebna je i serija Huppe Xtensa, jer nema profila pa je veoma svedenog dizajna. To je walk-in kabina, a možete podešavati širinu vrata u skladu sa merama vašeg prostora.
Prilikom kupovine tuš kabine važno je obratiti pažnju na veličinu kupatila. Polukružne i četvrtaste tuš kabine 90×90 cm su idealne za manje kupatilo. Ukoliko imate pregradni zid, postavite vrata u niši ili Walk In tuš kabinu dimenzija od 120 cm do 200 cm širine.
Uklapanje izgleda tuš kabine i ostalih sanitarijagalanterije i pločica u vaše kupatilo nije lak posao, zbog čega vam nudimo gotova rešenja kao isnpiraciju za uređenje kupatila ili besplatnu izradu kompletnog izvodjačkog projekta što će vam pomoći i da radovi budu brzo gotovi i da ne dodje do grešaka prilikom izvodjenja.
Najčešće standardne dimenzije i polukružnih i kvadratnih tuš kabina su 80×80, 90×90, 100×100, 80×120 cm. Za kupovinu kabine obezbeđena je besplatna isporuka u Beogradu. Da nas kontaktirate za detalje pozovite 0113449550, a ako želite da nam pošailjte sliku vašeg prostora kliknite ovde Ukoliko vam je potreban majstor za ugradnju tuš kabine pogledajte listu naših preporuka.