fbpx

Minimalističko spa kupatilo

Privatni spa centar

Ponekad se luksuz kupatila ne ogleda u pregršti detalja već u čistoj jednostavnosti. Ukoliko kupatilo opremite neophodnim elementima bez ikakvog pretrpavanja detaljima dobićete kupatilo koje odiše čistinom, prostranošću i elegancijom. Ovako uredjeno kupatilo, luksuznih elemenata, odavaće utisak spa centra u Vašoj privatnoj režiji.

Opredelite se za kupatilske sanitarije jasnih linija bele boje. Najbolje je da u uži izbor udje samostojeća kada ili hidromasažna kada u kojoj ćete moći da se opustite.

Za potpuno opuštanje boje su izuzetno važne, hromoterapija je već uveliko poznata i potvrdjena metoda lečenja i opuštanja bojama. Sve površine u kupatilu je nabolje da budu svetlijih boja zbog utiska prostranosti, medjutim ukoliko Vam neka druga boja prija slobodno se opredelite za nju.

Jedan od spa trikova je da obezbedite veliko ogledalo koje će zauzimati veću površinu odredjenog zida.

Materijali sa teksturom su odličan izbor jer odaju utisak prirode. Podove opremite reljefnim pločicama koje podsećaju na kamen i posebno su ugodne ukoliko posedujete podno grejanje. Kupatilski nameštaj može biti u drvenim tonovima koji se najbolje uklapaju u spa ambijent.

Rešavajući se viška detalja rasteretićete Vaš um i potpuno se opustiti. Medjutim neki od elemenata su ipak neophodni. Najbolji izbor su pletene korpe za odlaganje kozmetike ili peškira a dobar izbor je i neka saksijska biljka kojoj prija vlaga, kao što je Eukaliptus.

Adresa

Bul.Oslobodjenja 43, Beograd

Telefon

011 344 9550

Email adresa

info@akvabutik.com

social position

Poštovani,

Salon je otvoren od 10 - 14h radnim danima i subotom.

Ako kupujete najbolje je da posaljete mail na: prodaja@akvabutik.com ili zovite svog prodavca lično.
Za sve u vezi sa isporukama zovite Goranu na 061 155 96 04, ili joj pišite na gorana@akvabutik.com
Za knjigovodstvo zovite Jasminu na 062 223 804 ili joj posaljite poruku na knjigovodstvo@akvabutik.com
Svi smo on-line i odgovaraćemo na pozive i poruke odmah.

Ostanimo u kontaktu i ostanimo zdravi.

Beograd 21.3.2020.
close-link