fbpx

Uredjenje velikog kupatila

Uredjenje kupatilskog enterijera velikih dimenzija predstavlja pravu avanturu, samim tim što nam veliki prostor pruža puno mogućnosti. Dileme na koje najčešće nailazimo jesu: kakvu kadu ili tuš kabinu izabrati, za koje se pločice i sanitarije odlučiti, šta izabrati od mnogobrojnog kupatilskog nameštaja i galanterije?
Uredjenje velikog kupatila zaista predstavlja veliki poduhvat, zato Vam pružamo neke od ideja koje bi pomogle da uredite njegov enterijer.

Kada ili tuš kabina?

Krenimo od kade ili tuš kabine. Veliko kupatilo dozvoljava izbor kade. Kade su praktične i idealne za opuštanje i uživate u kupanju. Za prostrana kupatila, ugradne kade, poznatih brendova Duravit i Glass, su idealan izbor, ali ukoliko želite komfor i udobnost, samostojeće kade proizvodjača Victoria & Albert i Glass, su savršene za postavljanje u centralni deo kupatila. Takodje jedan od predloga jeste da izaberete i kadu i tuš kabinu jer velika kupatila to dozvoljavaju.

Izbor pločica

Naredni važan element u kupatilima jesu pločice. Možete birati keramičke pločice ili granitne pločice, u svakom slučaju napravite hrabar izbor koji će Vašem kupatilu dati poseban pečat. Neka to budu kupatilske pločice tamnijih boja, reljefne pločice ili izvanredni mozaik. Pružajući vizuelni identitet kupatilu, pločice mogu poslužiti za prefinjenu dekoraciju zidova i podova velikog kupatila. U našoj ponudi mogu Vam poslužiti pločice italijanskih brendova Atlas Concorde, Caesar, Cotto D Este, Flaviker, Ce.Si, Blustyle i drugi.

Sanitarije

Bez obzira na veličinu Vašeg kupatila, važno je da planski poradite na osmišljavanju adekvatnog položaja sanitarija. Napravite poseban kutak za sanitarije, rasporedite ih praktično tako da Vam sve bude na dohvat ruke. Izbor belih sanitarija je odličan kontrast tamnijim kupatilskim pločicama, medjutim Akvabutik u ponudi ima i ekstravagantne crne sanitarije. Veliki izbor lavaboa, WC šolja, bidea, vodokotlića renomiranog nemačkog brenda Duravit nudi rešenja za prostrano kupatilo u cilju zadovoljenja funkcionalnosti i estetskih zahteva.

Galanterija i kupatilski nameštaj

Najzabavnija faza uredjenja kupatilskog enterijera. Nakon što ste izabrali navedene esencijalne kupatilske elemente, vreme je da dekorišete prostor kupatilskim nameštajem i galanterijom. Možete postaviti police ispod lavaboa, veliko ogledalo iznad lavaboa ili viseći element sa ogledalom na vratima, veće komode za odlaganje sredstava za ličnu higijenu i peškira tako da budu što dalje od kade i izvora vlage. Galanterija u metalnim tonovima uvek deluje otmeno i stoji kupatilu svake veličine. Imajte u vidu da kupatilski nameštaj, pored lepog izgleda, mora da bude i od materijala visokog kvaliteta. Sa tim u vezi, mi Vam predlažemo nemački brend Duravit koji proizvodi nameštaj za kupatilo modernog dizajna i od visokokvalitetnog materijala. Njegovi zanimljivi oblici će Vas zasigurno inspirisati da dodjete do savršenog rešenja za prostrano kupatilo.

Lepa strana velikih kupatila jeste baš u tome što možete da eksperimentišete s različitim idejama i pronadjete način da ostavite lični pečat u enterijeru, stvarajući Vaše kupatilo iz snova. Pratite sopstveni ukus i opredelite se za stil i boje koje Vas najviše opuštju i inspirišu.

Adresa

Bul.Oslobodjenja 43, Beograd

Telefon

011 344 9550

Email adresa

info@akvabutik.com

social position