fbpx

Tuš kadice

Tuš kabine i tuš kadice su idealno rešenje za mala kupatila. Takođe, prostrana kupatila mogu se oplemeniti kabinom većih dimenzija do 200 cm širine za potpuno uživanje tokom tuširanja. Prilikom uređenja kupatila jedno od važnijih pitanja je izbor kade ili tuš kabine, na izbor najviše utiče stil života, navike ali i dostupan prostor. Ukoliko se odlučite za tuš kabinu trebaće vam i tuš kadica ili ugradne tuš kanalice koje se montiraju direktno u pod odnosno podne pločice.
Tuš kade se prave od punog akrila, sanitarne keramike ali i livenog mermera. Mogu imati zaštitni sloj protiv proklizavanja – anti-slip ili biti skroz ravne – flat. Najčešće dimenzije za tuš kade su 80×80 cm90×90 cm100×100 cm i 120×80 cm. Prema obliku dele se na četvrtastepolukružne i petougaone tuš kadice. Kod polukružnih veoma je važno obratiti pažnju da prečnik – radijus tuš kabine i kadice budu isti dužine.
Brendovi Huppe i Duravit nude tuš kade vrhunske izrade i kvaliteta, modernog dizajna koji će se savršeno uklopiti u svako kupatilo.