fbpx

Kako napraviti najbolji raspored u kupatilu?

Kako napraviti najbolji raspored u kupatilu?

Poštovani
jako bih vam bila zahvalna na savetu tj. Vašim predlozima kako napraviti najbolji raspored u kupatilu. Naime planiramo kompletnu adaptaciju starog stana pri čemu bi smo krenuli od izmena kompletne vodovodne i elektro instalacije. U stanu ćemo živeti budući suprug i ja sa željom da nam se porodica za par godina i proširi. Kao mladi ljudi želeli bismo da postignemo što je moguće bolji funkcionalan i estetski efekat, ali uz ograničena finansijska sredstva *jer planiramo kompletnu adaptaciju stana, ne samo kupatila. Naše najveće dileme su
1. Da li pri sadašnjim dimenzijama kupatila ugraditi manju kadu ili tuš kabinu?
2. Da li mašinu za veš i bojler staviti u skriveni plakar ili izmestiti u kuhinju (u sadašnji ugradni plakar koji se nalazi ka zidu kupatilu)? Nismo odbili ni varinatu da taj plakar u kuhinji srušimo (koji je širine 40cm i dužine 1.4m) i da na ime toga proširimo kupatilo (tako što bi smo nov zid sazidali između kuhinje i kupatila.
3. Pomoću kojih pločica ili ogledala se na primer mogu postići što bolji efekti u ovako malom kupatilu? Sadašnje kupatilo je širine 1.5m i dužine 2.25 m.
Veeeliko vam hvala
Draga Gardić

Poštovana,
Puno hvala na poverenju koje ste nam ukazali time što ste nam postavili ovakvo pitanje. Što se tiče pitanja u potpunosti se slažemo sa Vama da sve treba biti i fukcionalno i ekonomično. Ja bih Vas zamolio da odvojite vreme i da nas posetite u Akvabutiku svakim danom (i nedeljom), i date nam šansu da odgovorimo na sve vaše zahteve.
Sa postovanjem,
Bozidar Ignjatovic

Kupatila 3-4 m2

Kupatila 3-4 m2

POGLEDAJ 

social position