fbpx

U kojoj valuti su istaknute cene, zanima me Duravit Sensowash šolja?

U kojoj valuti su istaknute cene, zanima me Duravit Sensowash šolja?

Molim Vas da me obavjestite u kojoj su valuti istaknute cijene, konkretno sam zainteresirana za Duravit wc-bide dasku Balena 8000.
Senka Žerjav

Geberit Balena 8000 cena je od 4000€.
Proizvod kao alternativa zove se Duravit Sensowash šolja. Pogledajte interaktivni vodič kroz funkcije i dizajn Sensowash šolja. Naravno sve Duravit proizvode možete kupiti u Akvabutiku.

Proizvode se u sva tri tipa šolja, podne, monoblok i konzolne šolje. To znači da ćete moći da odaberete tip Sensowash šolje prema tipu kanalizacionog odvoda odnosno uslova u vašem kupatilu.
Ukoliko nestane sturje nećete moći da koristite funkcije Sensowash-a ali ćete uvek moći manuelno da otvorite i zatvorite poklopac i dasku kao i da isperete samu šolju.
Ukoliko se šolja i daska koriste prema specifikaciji proizvođača nikakav servis neće biti potreban, pogledajte link. Svakako u slučaju da se daska pokvari ili polomi iz nekog razloga, možete da se obratite Akvabutiku i rešenje ćemo potražiti od tehničke službe Duravit-a.

U nastavku sam postavio cene i linkove ka obe serije Sensowash daski. Napominjem da možete da birate između 5 serija u koje je implementiran Sensowash, naravno cena će se menjati od serije do serije.

Sensowash slim – cene od 1.643 evra
Sensowash Starck – cene od 1.944 evra

Osnovene funkcije Sensowash-a, koje kontrolišete pomoću daljinskog upravljača su: otvaranje/zatvaranje/grejanje poklopca i daske, “rearwash”, “comfortwash”, “ladywash” funkcije ispiranja, pozicioniranje prskalice, podešavanje pritiska i temperature vode, temperatura sušača, kao i dve pozicije za memorisanje ličnog profila.
Kratak film i opis na srpskom jeziku pogledajte na našem sajtu Akvabutik Sensowash.
Za dodatne informacije obratite se na vlada@akvabutik.com ili pozovite 0113449550.

social position