fbpx

Walk In

Walk In tuš kabine svojim modernim dizajnom postaju sve češća rešenja prilikom opremanja kupatila. Lakoća ulaska i izlaska, prilagodljiva veličina kabine kao i estetski momenat samo su neke od prednosti Walk In tuš kabina u odnosu na standardne. Minimalistički profili ili odsustvo okvira oko stakla unose eleganciju u svako kupatilo.

Huppe u svojoj ponudi ima nekoliko serija Walk In kabina od kojih se izdvaja serija Xtensa kao najbolji odnos cene i kvaliteta. Xtensa tuš kabine imaju fiksni panel sa nosačem i pokretni klizni panel. U zavisnosti od prostora fiksiranje može biti levo ili desno. Za kabine koristi se duplo kaljeno staklo debljine 6 ili 8 mm. Postoje nekoliko vrsta obradi stakla koje imaju dodatna svojstva kao što su čisto staklo, sivo staklo, peskirano staklo i ogledalo koje može vizuelno proširiti kupatilo. Za bilo koju obradu da se odlučite, staklo poseduje Anti-plaque zaštitni sloj koji omogućava lako održavanje i otklanjanje tragova nečistoća i kamenca. Standarna boja profila je brušeno srebro a kabine se mogu poručiti i u elegantnoj crnoj boji.

Xtensa tuš kabine se proizvode u više različitih dimenzija i modela. Dubina kabine može da se reguliše sa promenom dužine nosača, širina panela varira od 100 do 180 cm, standardna visina je 200 cm. Ukoliko prostor zahteva nestandardne dimenzije moguće je poručiti izradu kabine po meri.