fbpx

Vodič za kupovinu radijatora

Za udobnost kupatila, pored rasporeda i kvaliteta kupatilskih sanitarija i galanterije, veoma bitna stavka je grejanje. Najprijatnije je provoditi vreme u kupatilu kada vas grli topli ambijent koji stvaraju grejna tela po Vašoj meri.
Grejna tela su posebno neophodna u časovima jutarnjeg tuširanja, kada je prohladno a većina ljudi se tada priprema za odlazak na posao. Takodje u zimskim i jesenjim mesecima pokazuju svoj puni potencijal obezbedjujući nam toplinu i udobnost.
U nastavku teksta ponudili smo Vam par saveta koji će Vam olakšati kupovinu radijatora.

Ekonomičnost

Vodite računa o veličini kupatila i broju prozora u kupatilu. Nema potrebe za prekomernom potrošnjom energije. Ukoliko imate malo kupatilo, bez prozora, ekonomičan izbor je radijator manjih dimenzija koji će takodje uštedeti i prostor.

Funkcionalnost

Vrlo je bitno da radijatori budu funkcionalni. Grejači i termostati su sastavni delovi zaduženi za održavanje željenog nivoa temperature. Takodje je bitno obratiti pažnju na to da li se grejna tela montiraju na centralno grejanje, etažno ili na struju.

Više namena

Odaberite radijator koji će u isto vreme poslužiti i kao sušač peškira, jer ćete na taj način umanjiti vlagu a Vaši peškiri će uvek biti suvi i spremni za upotrebu.

Veličina i položaj radijatora

Odaberite radijator koji će u isto vreme poslužiti i kao sušač peškira, jer ćete na taj način umanjiti vlagu a Vaši peškiri će uvek biti suvi i spremni za upotrebu.

Estetika

Pored funkcionalnosti bitno je da se radijator uklapa u čitav kupatilski enterijer. Akvabutik nudi veliki izbor radijatora izuzetne estetike koji podsećaju na umetnička dela i na taj način doprinose estetici kupatila. Ukoliko želite možete odabrati dizajn koji će se stopiti sa enterijerom i biti nenametljiv ili onaj koji pleni pažnju i predstavlja centralni deo kupatila. Uživajte u selekciji Runtal, Tubes i Cordivari radijatora.

Adresa

Bul.Oslobodjenja 43, Beograd

Telefon

011 344 9550

Email adresa

info@akvabutik.com

social position