fbpx

Šta svako kupatilo čini posebnim?

Pored odabira kvalitetnih sanitarija i pločica vrhunskog dizajna u kupatilski enterijer neophodno je uneti detalje koji odgovaraju Vašem senzibilitetu a koji će dati karakter Vašem kupatilu. U tome će vam pomoći veliki izbor kupatilske galanterije koju u svojoj ponudi ima Akvabutik.

Galanterija

Odabir galanterije predstavlja najzabavniju, kreativnu fazu uredjenja kupatila. Pošto ste prethodno završili obiman posao koji podrazumeva odabir pločica, sanitarija, kade ili tuš kabine, možete se posvetite detaljima. Pravilan odabir galanterije upotpuniće Vaše kupatilo i boravak u njemu učiniti prijatnijim.
Ukoliko ste uredili kupatilo u neutralnim tonovima, svi detalji mogu biti jarkih boja kako biste osvežili enterijer a ukoliko ste ljubitelj minimalizma izabraćete galanteriju metalnih tonova. Galanterija u kupatilu je neophodna ali bi trebalo voditi računa da sa njom ne preterujemo jer bi kupatilo trebalo da bude prostor koji odiše svežinom i donosi relaksaciju.

Rasveta i ogledalo

Rasveta ima velikog uticaja na atmosferu u prostoriji. Uz adekvatno osvetljenje Vaše kupatilo pružiće Vam ugodjaj spa centra. Bitno je da ogledalo, gde započinjete dan pranjem zuba ili šminkanjem, bude adekvatno osvetljno. Možete se odlučiti za ogledala nekog od renomiranih proizvodjača Devon & Devon, Duravit i Decor Walther. U zavisnosti od Vaših potreba odaberite kozmetičko ogledalo, ogledalo sa osvetljenjem ili ormarićem koje pruža dodatni prostor za skladištenje.

Držač za sapun i peškir

Ovo su, pored čaše za četkice za zube, neizostavni elementi u svakom kupatilu. Rasporedite ih u blizini lavaboa kako bi bili na dohvat ruke. Mogu biti jednostavne, ili neke jarke boje ukoliko želite da razbijete monotoniju neutralnih tonova. Ukoliko su metalni, poželjno je da se ovi elementi uklapaju sa ostalim držačima i rukohvatima i da na taj način zaokruže celu priču. U Akvabutiku možete naći držače za peškire i sapune proizvodjača Duravit, Decor Walther, Hansgrohe i Axor.

Police

Neophodne za odlaganje svih proizvoda koje držimo u kupatilu. Oprezno sa materijalima, zbog povećanog prisustva vlage. Police za tuš kabinu proizvodjača Decor Walther i Axor izradjene od izdržljivih materijala poput metala ili alabastera, omogućavaju da svi proizvodi za tuširanje budu na dohvat ruke. Dodatan prostor za odlaganje pružaju korpe za kozmetiku i šminku. Police se izradjuju od različitih materijala a drvo je jedan od njih, nije čest materijal u kupatilima, ali možete ga uneti u prostor u vidu detalja.

Korpe za veš

Osim što su u svakom kupatilu neophodne, ako su izradjene od ratana i tekstila mogu biti i vrlo dekorativne. Korpa za veš od ratana i korpa za maramice od istog materijala, proizvodjača Decor Walther, čini zanimljivu kombinaciju. Često je odabir dve korpe za veš pravo rešenje za višečlane porodice.

Kante za smeće, držači toalet papira i četke za WC šolju

U zavisnosti od veličine prostora odaberite jednu ili dve kante za smeće, sa papučicom, rotirajućim poklopcem ili pedalom. Akvabutik nudi veliki izbor kanti renomiranog proizvodjača Decor Walther. Četke za WC šolju i držači za toalet papir majstorske izrade poznatih proizvodjača, izuzetno su dekorativni i ulepšavaju skrivene kutke kupatila. Poslednji detalji ali ne manje bitni su brisači za tuš kabine, stolice za kupatilo i tepisi i podloge koje doprinose udobnosti kupatila.

Adresa

Bul.Oslobodjenja 43, Beograd

Telefon

011 344 9550

Email adresa

info@akvabutik.com

social position