fbpx

Da li možete da mi preporučite zidne i podne pločice, kadu, tuš set i lavabo kao i wc šolju sa vodokotlićem Duravit sanitarije?

Da li možete da mi preporučite zidne i podne pločice, kadu, tuš set i lavabo kao i wc šolju sa vodokotlićem Duravit sanitarije?

Dobar dan
potrebna mi je pomoć i vaš savet za opremanje kupatila. Kupatilo je idealno – u obliku kvadrata 4x4m. Ono što mi je potrebno je preporuka za pločice – podne i zidne, preporuka za kadu, tuš set, kao i lavabo. Takođe, interesuje me i neko dobro ogledalo (do 200eur ako imate). Vidim da imate Duravit sanitarije, pa ne bi bilo loše da mi preporučite i neku wc šolju koja ima vodokotlić i naravno, ukoliko imate još neki predlog raspoložen sam. Moj budžet za opremanje kupatila je 56000eur
Oliver Tomić

Postovani,
Prvo želim da se zahvalim na interesovanju za program Akvabutik firme. Kupatilo u dimenziji 4×4 je više nego idealno, jer radeći svakodnevno sa kupatilima malih dimenzija (2×2, 2,5×2 …. ), pravo je zadovoljstvo raditi na Vašem kupatilu. Kupatilo je pogodno za postavlajanje i kade i tuš kabine. Kadu bih preporučio što veću , a kabinu standardnih dimenzija 90×90, 80×80. Što se tiče sanitarije svakako bih preporučio nešto iz serije Starck, delo najpoznatijeg svetskog dizajnera Filipa Starka. Na primer serije Starck 1 monoblok je najatraktivniji monoblok koji je napravljen. Što se tiče keramike, asortiman je veoma bogat i u pitanju su nakvaliteniji proizvodjači na svetu. Neki koje bi izdvojili su Viva Ceramica i Porcelain Gres keramičke pločice. Galanteriju u koju spada i ogledalo možete pronaći kod programa Valli Valli, Duravit i Axor. Nadam se da ste zadovoljni našim odgovorom.
Sa Poštovanjem
Božidar Ignjatović

Kupatila 6000€+

Kupatila 6000€+

POGLEDAJ 

social position