fbpx

Duravit

Nemački proizvodjač sa tradicijom

Duravit

Nemački proizvodjač sa tradicijom

Duravit kupatilski nameštaj

Prema istraživanjima VDS-a ( Nemačke industrije sanitarija), 88% populacije priželjkuje kupatila sa praktičnim kupatilskim nameštajem koji odgovara karakteru vlasnika.

Veoma bitna stavka je kako se kupatilski nameštaj može prilagoditi budućim renovacijama i odgovoriti potrebama komfora i sigurnosti. Duravit kupatilski nameštaj nudi rešenja koja su praktična, poboljšavaju kvalitet života i ulepšavaju svako kupatilo.

Duravit sanitarije

Duravit proizvodi sanitarije za kupatilo još od 1817. godine. Danas, ova kompanija zapošljava preko 5,000 ljudi u nekoliko zemalja, na svim kontinetnima. Duravit sanitarije, deo su enterijera, kupatila, najekskluzivnijih svetskih objekata: Burj Khalifa u Dubaiju, Harpa Concert Hall u Rejkjaviku, BMW welt u Minhenu, Riga International Airport u Litvaniji, Tchoban Museum u Berlinu …

Sanitarije su proizvedene u konceptualnim serijama i dela su nekih od najpoznatijih svetskih dizajnera Philippe Starck, Cecilie Manz, Frank Huster… Svaku seriju odlikuje jedinstven stil koji je priča za sebe.

Odaberite priču koja najviše odgovara Vašem kupatilu.

social position