fbpx

Julska akcija u Akvabutiku

Akvabutik akcijski kodovi

KOD ZA BESPLATNU UGRADNJU PARKETA: LGBU10

Parketi renomiranog italijanskog proizvođača Listone Giordano, izuzetno kvalitetni, savršene konstrukcije i tehničkih performansi. Potpuno rasterećeni, razmišljajte samo o estetici i izaberete onaj koji je Vašem oku najprijatniji. Cene parketa su na popustu i kreću već od 12.700 rsd/m2, a uz ovaj promo kod dobićete i besplatnu ugradnju. Pogledaj parkete

KOD ZA DODATNI POPUST OD 10% ZA MOOVE URBAN ZIDNE OBLOGE: MU10

MOOVE URBAN, unutrašnje zidne obloge! Pažljiv odabir materjala, dizajniran da se prilagodi bilo kom stilu, bilo kojoj površini sa izuzetnim vizuelnim efektom. Pogledajte naše MOOVE URBAN unutrašnje zidne obloge, a sa promokodom dobićete dodatnih 10% popusta u našem salonu.

KOD ZA DODATNI POPUST OD 10% ZA KOMPOZITNI DEKING ULTRASHIELD NATURALE TEAK, 138X2200 mm: DD10

Kompozitni decking italijanskog proizvođača sa garancijom od 25 godina, vrhunskog kvaliteta bez obaveze održavanja. Ne menjaju boju na Suncu, neće se iskriviti ili pucati, ne trule, ne zahtevaju održavanje, farbanje, možete ih prati šmrkom, uz promo kod dobićete dodatnih 10% popusta.

KOD ZA DODATNI POPUST OD 10% ZA FASADNE LETVICE TWIX TIKOVINA 25 x 297 x 3000MM: TW10

Fasadne letvice sa leđima, italijanskog proizvođača i 25 godina garancije, pogodne za postavljanje na spoljašnje zidove i plafone TWIX TIKOVINA 25 x 197 x 3000mm, uz promo kod možete dobiti sa dodatnih 10% popusta uz promo kod.

Okružite se lepotom i uzdajte se u superiorne tehničke karakteristike ponuđenih proizvoda sa promokodom. Recite našem prodavcu promokod za određeni proizvod i iskoristite ga do kraja ovog meseca.

AKVABUTIK

Bulevar oslobođenja 41, Beograd

social position