fbpx

Parket, višeslojni, Tamarindo, Plank 140 x 14 x 1200-2100 mm, Classica Michelangelo, lakirani, sa čvorićima, Listone Giordano

-25%
Italijanski parket od hrasta, Tamarindo 140 plank, Listone Giordano
Italijanski parket od hrasta, Tamarindo 140 plank, Listone Giordano 1

Parket, višeslojni, Tamarindo, Plank 140 x 14 x 1200-2100 mm, Classica Michelangelo, lakirani, sa čvorićima, Listone Giordano

18,600.00 RSD

Parket, višeslojni, Plank 140 x 14 x 1200-2100 mm, Classica, Tamarindo, sa čvorićima, Listone Giordano. Svi Listone Giordano parketi su pogodni za podno grejanje.

Napomena: Akcijska cena se odnosi na ograničene količine proizvoda.

Akva Butik već 15 godina oprema Vaše domove parketima italijanskog proizvođača Listone Giordano.
Odabir parketa nije lak, to je prvi nameštaj koji unosite u dom nakon renoviranja i jedini koji nećete menjati. Stoga razumemo potrebu da se dobro informišete pre nego donesete odluku.
Prvo, krenimo od razumevanja da li odabrati Listone Giordano višeslojni parket, ili masiv ( puno drvo ) ili neki troslojni parket.
Šta čini razliku i koju vrednost dobijate sa Listone Giordano parketom najbolje ćete razumeti  u ovih 6 razloga.
Ukoliko želite da saznate više o serijama tj stilovima parketa pogledajte podelu na linku ”Sve vrste parketa”.
Sad ste razumeli sve prednosti ovog parketa ali još uvek niste pronašli boju koja Vam odgovara? Evo vodiča kroz boje parketa.
Ako pak naiđete na boju ili obradu koja Vam odgovara ali Vam je problem što nije bez čvorova, ne odgovara dimenzija ili način polaganja, malo više o tome na linku Selekcija drveta, dimenzija, slog chevron, riblja kost ili regularan slog.
Sada kada sve znate, ostaje Vam da pogledate šta sve možete postići  spajanjem najboljeg dizajna i najbolje tehnologije. Listone Giordano premium parketi u saradnji sa svetskim dizajnerima. Uživajte.

 

Dostupnost: Okvirno 2-3 nedelje Šifra: CPLXXXXCROTMOLFB1414LG Kategorija: Tag:
  • Napomena

Napomena

Akva Butik d.o.o. se trudi da cene, fotografije i opisi proizvoda budu što tačniji i kompletniji, ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.