fbpx

Listone Giordano

Listone Giordano

Podovi vrhunskog kvaliteta

Parket Listone Giordano je širom sveta poznat kao proizvođač parketa i dekinga premium kvaliteta. Ova reputacija je građena dugi niz godina zahvaljujući posvećenosti, znanju i entuzijazmu porodice Margaritelli iz Peruđe (IT). Svi zaposleni ove fabrike vođeni su jednim ciljem: perfekcionizmom.

Listone Giordano drveni podovi napravljeni su za one koji vole kvalitet i žele najbolje za svoj dom i ukućane.

Izrada je zasnovana na jedinstvenoj višeslojnoj tehnologiji, koja zajedno sa transverzalnim rezovima i mikro zglobovima ovaj pod čini bezbednim i besprekornim uz nemogućnost da se vremenom iskrivi ili odvoji.

Listone Giordano potpisuje parket (drvene podove za unutrašnju ‘indoor’ ugradnju) i deking (drvene podove za spoljašnju ‘outdoor’ ugradnju).

Zvučna imena današnjice koja su svoje poverenje dali ovom parketu, među njima su: Bvlgari, Nespresso, Mercedes Benz, Royal Palace Napulj, Marc Cain, Warehouse hotel Singapur, Lacoste Njujork, Mikelanđelov muzej, Casa Batillo Ghaudi Barselona, Art Galery London, Muzej Ca’ Rezzonico Venecija,Louis Vuitton u Parizu, Bulgari na Beverli Hilsu, Univerzitet Harvard, aerodrom u Barseloni, Hermes u Maleziji, bolnica u Lisabonu, Burdž Kalifa i mnogi drugi.

U Srbiji, Listone Giordano smo postavljali u mongo stanova, kuća, hotela, bilo modernog dizajna ili sa neoklasikom ili čak rustikom. Za ovaj parket danas se često odlučuju ekskluzivni lokali i hoteli, pojedničani kupci, ali i investitori kod stanova u izgradnji.

Ukoliko kupujete stan u izgradnji, napomenite prodavcu da biste želeli Listone Giordano parket i dogovorite sa njim pod kojim uslovima bi to bilo moguće. Kontaktirajte nas i dozvolite nam da se uključimo i pomognemo Vam da pronađete najbolji drveni pod za svoj dom.

social position