fbpx

Parket

Parket Listone Giordano važi za jedan od najboljih na svetu. Titulu je dobio zahvaljujući tehnologiji koju je izmislio, a to je višeslojni parket. Kontra složen pa ispresecan sloj od sibirske breze koja trpi promene vlage i temperature čini ga idealnim za podno grejanje ili postavljanje u kupatilu. Tehnologija Crystal Care štiti parket i sve korisnike od razmnožavanja bakterija.
Najveći svetski dizajneri ( Patricia Urquiola, Daniele Lago, Michele De Lucchi…Matteo Nunziati) koji su prepoznali kvalitet, dizajnirali su neke od najlepših serija parketa ( Natural Genius ). Burj Khalifa, Bvlgari, Hotel Carlton, Hilton…samo su neke od potvrda vrhunskog kvaliteta.

 • Dodali ste proizvod u korpu:

  Višeslojni parket Listone Giordano Tamarindo 190 naturplus2 matt fibramix 1500-2400 cm

  -5%

  Višeslojni parket Listone Giordano Tamarindo 190 naturplus2 matt fibramix 1500-2400 cm

  0 out of 5
  Otkrijte prirodnu lepotu drveta uz Listone Giordano. Listone Giordano drveni podovi napravljeni su za one koji vole kvalitet i žele najbolje za svoj dom i ukućane. Izrada je zasnovana na jedinstvenoj višeslojnoj tehnologiji, koja zajedno sa transverzalnim rezovima i mikro zglobovima ovaj pod čini bezbednim i besprekornim uz nemogućnost da se vremenom iskrivi ili odvoji.
  15,900.00 RSD
KUPOVINOM PARKETA DOBIJATE BESPLATNU UGRADNJU
PARKET
Ostavite email i Akvabutik će vas kontaktirati
POŠALJI
Zatvori