fbpx

Parket, višeslojni, Between, Monteriggioni 1213, 90-140×12,5x1190mm, bez čvorova, invisible touch lak, sa mesinganim umetkom, Natural Genius, Listone Giordano

-19%
Between_rovere_parquet_naturalgenius_D_1920x1080-1
Heritage_filigrana_monteriggioni_atelier_1920x1200-1024×640-1

Parket, višeslojni, Between, Monteriggioni 1213, 90-140×12,5x1190mm, bez čvorova, invisible touch lak, sa mesinganim umetkom, Natural Genius, Listone Giordano

34,900.00 RSD

Parket, višeslojni, Between Monteriggioni 1213, bez čvorova, invisible touch lak, sa mesinganim umetkom, Natural Genius, Listone Giordano

Ovaj parket je pravljen u saradnji Listone Giordano fabrike i arhitekte Aleksandra Brenera. Predstavlja spoj najlepšeg iz prošlosti a to je ancien slog koji odlikuje miks širina i umetak od mesinga koji prati moderne trendove boja i materijala. Mesing je dodat u proseku, komad po metru kvadratnom. Sjajni svet “mesinga” prolazi kroz viziju dizajna arhitekte da pristupi drvenim površinama sa hrabrošću i strašću. U projektu podnih obloga Između, materija se oblikuje u dragocenu i istovremeno laganu teksturu, postajući ključna interpretacija. za unutrašnja rešenja i sisteme za arhitekturu. Novo čitanje drvene površine koja nosi drevne i poznate tragove. Hladnoća metala kao da pronalazi novu toplinu u nasleđu znanja i vekovnoj strasti prema drvetu. Tkanina profesionalizma koju je teško ponoviti, koja je vremenom uspela da spoji inovaciju i zanatstvo, u potrazi za savremenim jezikom i originalnim i rafiniranim oblicima izražavanja.

Akva Butik već 15 godina oprema Vaše domove parketima italijanskog proizvođača Listone Giordano.
Odabir parketa nije lak, to je prvi nameštaj koji unosite u dom nakon renoviranja i jedini koji nećete menjati. Stoga razumemo potrebu da se dobro informišete pre nego donesete odluku.
Prvo, krenimo od razumevanja da li odabrati Listone Giordano višeslojni parket, ili masiv ( puno drvo ) ili neki troslojni parket.
Šta čini razliku i koju vrednost dobijate sa Listone Giordano parketom najbolje ćete razumeti  u ovih 6 razloga.
Ukoliko želite da saznate više o serijama tj stilovima parketa pogledajte podelu na linku ”Sve vrste parketa”.
Sad ste razumeli sve prednosti ovog parketa ali još uvek niste pronašli boju koja Vam odgovara? Evo vodiča kroz boje parketa.
Ako pak naiđete na boju ili obradu koja Vam odgovara ali Vam je problem što nije bez čvorova, ne odgovara dimenzija ili način polaganja, malo više o tome na linku Selekcija drveta, dimenzija, slog chevron, riblja kost ili regularan slog.
Sada kada sve znate, ostaje Vam da pogledate šta sve možete postići  spajanjem najboljeg dizajna i najbolje tehnologije. Listone Giordano premium parketi u saradnji sa svetskim dizajnerima. Uživajte.

Šifra: betweenmonterigioni Kategorija:
  • Napomena

Napomena

Akva Butik d.o.o. se trudi da cene, fotografije i opisi proizvoda budu što tačniji i kompletniji, ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.