fbpx

Parket, višeslojni, Conte, boja hrasta, Civita 1695, više modula, Natural Genius, Listone Giordano

-12%
Conte_foto_2-1024×576
conte listone giordano
Conte_foto1-1024×576
Conte_Rovere_parquet_naturalgenius_B_1920x1080
Conte_foto_2-1024×576
Conte_foto_2-1024×576 (1)
Conte_Rovere_parquet_naturalgenius_B_1920x1080 (1)
Conte_progetto

Parket, višeslojni, Conte, boja hrasta, Civita 1695, više modula, Natural Genius, Listone Giordano

54,700.00 RSD

Parket, višeslojni, Conte, boja hrasta, Civita 1695, više modula, Natural Genius, Listone Giordano
Kvadratni i pravougaoni oblici i zrno drveta se menjaju i naizmenično stvaraju neorijentisan pod, koji prati slobodne i fluidne prostorne sekvence. Mistični balans odnosa i proporcija čine drveni pod koji ume da zadivi i iznenadi u ime jednostavnosti i logike bezvremenske lepote. Ova kompozicija sa prirodnom, tek naizgled konvencionalnom lepotom, zahteva dodatnu dozu hrabrosti i posvećenosti u svom ostvarenju, upravo zato što njena izvanredna priroda nije samo spoljašnja, već proizilazi iz odnosa intrinzičnih prema samom materijalu.

Akva Butik već 15 godina oprema Vaše domove parketima italijanskog proizvođača Listone Giordano.
Odabir parketa nije lak, to je prvi nameštaj koji unosite u dom nakon renoviranja i jedini koji nećete menjati. Stoga razumemo potrebu da se dobro informišete pre nego donesete odluku.
Prvo, krenimo od razumevanja da li odabrati Listone Giordano višeslojni parket, ili masiv ( puno drvo ) ili neki troslojni parket.
Šta čini razliku i koju vrednost dobijate sa Listone Giordano parketom najbolje ćete razumeti  u ovih 6 razloga.
Ukoliko želite da saznate više o serijama tj stilovima parketa pogledajte podelu na linku ”Sve vrste parketa”.
Sad ste razumeli sve prednosti ovog parketa ali još uvek niste pronašli boju koja Vam odgovara? Evo vodiča kroz boje parketa.
Ako pak naiđete na boju ili obradu koja Vam odgovara ali Vam je problem što nije bez čvorova, ne odgovara dimenzija ili način polaganja, malo više o tome na linku Selekcija drveta, dimenzija, slog chevron, riblja kost ili regularan slog.
Sada kada sve znate, ostaje Vam da pogledate šta sve možete postići  spajanjem najboljeg dizajna i najbolje tehnologije. Listone Giordano premium parketi u saradnji sa svetskim dizajnerima. Uživajte.

Šifra: conteNGLG Kategorija:
  • Napomena

Napomena

Akva Butik d.o.o. se trudi da cene, fotografije i opisi proizvoda budu što tačniji i kompletniji, ali ne može da garantuje da su svi podaci apsolutno ispravni.
Artikli predstavljeni na sajtu spadaju u našu ponudu i može se desiti da određeni proizvod nije trenutno dostupan. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.