fbpx

Glass 1989

Glass 1989

Hidromasažne kade

Brend Glass 1989 je lider u proizvodnji proizvoda za kupatilo visokog kvaliteta i atraktivnog dizajna. Danas je prisutan na tržištima preko 50 zemalja gde se mogu poručiti Glass 1989 proizvodi ali i dobiti kompletan servis pre i posle prodaje.

Italijanski brend broj 1 na italijanskom tržištu i jedan od 3 najveća proizvođača u Evropi. Takođe je brend lider na tržištu luksuznog i srednjeg segmenta.

Visok kvalitet – italijanski dizajn

Visoki fokus na kvalitet je glavna karakteristika proizvodnih procesa, dizajna, izbora materijala i sastavnih komponenti, industrijalizacije i pakovanja. Svaki proizvod prolazi 100 % kontrolu svih komponenti prilikom sklapanja i proizveden je u skladu sa evropskim i međunarodnim standardima.

Portfolio proizvoda

  1. Showering – prozvodi za tuširanje – tuš kabine, tuš kade i tuš paneli
  2. Home rituals – multifunkcionalne kabine, kade i hidromasažne kade – obuhvata široki spektar proizvoda za uređenje kupatila u privatnim stambenim objektima: hidromasažne kade , tuš kabine , kade klasičnog ili savremenog dizajna koje će svako kupatilo učiniti čarobnim a u isto vreme funkcionalnim za svakodnevno uživanje
  3. Spa rituals – saune, hamami i hidromasažni bazeni – proizvodi namenjeni dizajnerima i arhitektama. Obuhvata profesionalne i poluprofesionalne proizvode kao i rešenja po meri dizajnirana za wellness prostore

Brend Glass 1989 nudi kompletna rešenja za wellnes i spa za privatnu ili komercijanu upotrebu. U proizvodnom asortimanu imaju klasične finske saune, biosaune i infracrvene saune, parna ili turska kupatila (hamam) i hidromasažne kade i bazena za unutrašnju i spoljnju upotrebu. Svaki proizvod dopunjen je velikim izborom materijala i dezena, inovativnom dodatnom opremom i najnovijim tehnološkim rešenjima kako bi pružio maksimalni odmor i relaksaciju.

social position