fbpx

Geberit

Geberit

Lider u oblasti sanitarnih tehnologija

Geberit Grupa je lider na evropskom tržištu u oblasti sanitarnih tehnologija koja je prisutna u celom svetu. Od 1874. kada je osnovana, kompanija je bila pionir u svom sektoru, neprestano postavljajući nove trendove sa svojim rešenjima za sveobuhvatne sisteme.

Geberit ima predstavništva prodaje u 41 zemlji. Prodajne aktivnosti su usmerene na glavna evropska tržišta sa tendencijom rasta pretežno u srednjoj i istočnoj Evropi, Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Skandinavskim zemljama, Severnoj Americi, Kini, Indiji i jugoistočnoj Aziji.

Geberit snabdeva tržišta u Aziji i Severnoj Americi proizvodima koji su posebno prilagođeni regionalnim potrebama. Za potrebe ovih tržišta izgrađeni su centri za kompetenciju u Šangaju (Kina) i Čikagu (SAD). Firma ima 16 proizvodnih lokacija u sedam različitih zemalja. Glavna proizvodna postrojenja se nalaze u Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji.

Asortiman Geberit proizvoda je osmišljen za upotrebu u novim zgradama, kao i za projekte renoviranja i modernizacije. Obuhvata linije proizvoda za sanitarne sisteme (instalacioni sistemi, vodokotlići i mehanizmi, armature i sistemi za ispiranje, sifoni i spojni elementi za odvode, WC šolje sa tušem) i cevne sisteme (sistemi za odvodnjavanje u zgradama, sistemi za snabdevanje). Proizvodi brenda Geberit su inovativni, izdržljivi, ekološki efikasni i obezbeđuju savremena sanitarna rešenja za prodavce, vodoinstalatere i instalatere, kao i krajnje korisnike.

U 2013. godini kompanija je obučila oko 30.000 vodoinstalatera, projektanata sanitarija i arhitekata za Geberit sisteme i softverske alatke u 25 vlastitih centara za obuku u Evropi i preko okeana.

social position