fbpx

Deco Decking

DECO deking

Italijanski kompozitni deking i deking od pravog drveta

Deco decking predstavlja inovativan brend u domenu ekskluzivnih drvenih obloga za dvorišta, terase, bazene, fasade i unutrašnje prostore

U svom proizvodnom asortimanu ima veliki broj rešenja za uređenje unutrašnjih i spoljašnjih prostora inovativnim proizvodima od drveta. Za svoje drvene obloge koriste najnoviju Ultrashield tehnologiju u pravljenju kompozitnog drveta – WPC.

Izdvajamo:

Decking (deking) – podne kompozitne ili drvene obloge idealne za uređenje dvorišta, prostora oko bazena, terasa i javnih prostora

Zahvaljujući visokim tehnološkim standardima i zavodljivim minimalističkim uticajem, Deco decking lako se uklapa u bilo koje okruženje, bilo da se radi o privatnom ili javnom prostoru, u urbanom ili prirodnom ambijentu. Još jedna posebnost deckinga je primena veoma otpornih materijala na sunce i ostale vremenske uslove koji omogućavaju da boje ostanu prirodne i sveže duži niz godina bez potrebe za bilo kakvim održavanjem. Deco decking obogaćuje spoljašnji prostor i stvara harmoničnu vezu sa prirodnim okruženjem.

Proizvod možete videti na ovom linku.

Frangisole (brisoleji, pergola ) – kompozitna zaštita od sunčevih zraka, idealna kombinacija prozračnosti i prirodnog osvetlenja

Drveni suncobrani donose posebnu dozu elegancije svojim pravim linijama i prirodnim drvenim tonovima. Igra svetlosti i senki ne samo da ima prijatan osećaj za oči već ima i svoju zaštitnu funkciju. Obezbediće prijatan boravak u hladovini tokom toplih letnjih dana i smanjiti svežinu u zimskom periodu, takođe štite od sunčevih zraka i raznih primesa iz atmosfere. Deco u ponudi ima veliki broj rešenja suncobrana od prirodnog ili kompozitnog drveta, koji se mogu postaviti horizontalno ili vertikalno, fiksirani za podlogu ili sa pokretnim elementima u zavisnosti od potreba dizajna.

Fasadne obloge prave se u 5 dimenzija. Na sledećim linkovima možete videti sve dimenzije: Frangisole 60×42 mm, Frangisole 100×52 mm, Frangisole 120×62 mm, Frangisole 108×31 mm, Frangisole 56×33 mm

Zidne obloge – Twix – kompozitne horizontalne ili vertikalne letvice sa leđima, dužine 3m moderno rešenje za unutrašnje i spoljašnje zidove kao i za spuštene plafone.

Twix obloga od kompozitnog drveta je idealno rešenje za pokrivanje zidova i plafona za sve koji traže vezu između doma i prirodnog okruženja.  Minimalistička lepota, simetrične ravne linije koje daju efekat drvenih lestvica učiniće svačiji dom jedinstvenim. Twix je veoma lak za ugranju, koriste se modularni elementi koji se lako postavljaju na bilo koju površinu čak i na spojevima zidova pod pravim uglom.

Proizvod možete videti na ovom linku

Ultrashield tehnologija

Inovacija, kvalitet i estetika su ključne reči koje opisuju Ultrashield tehnologiju pravljenja kompozitnog drveta nove generacija. Kompozitno drvo dobija sa spajanjem usitnjenog drveta i specijalnih polimera na visokoj temperaturi. Ono što Ultrashield izdvaja u odnosu na slične proizvode je zaštitni sloj od izuzetno čvrstog i postojanog polimera kojim se oblaže unutrašnji sloj sa sve četiri strane. Prilikom proizvodnje ne koriste se lepkovi i ostala hemijska sredstva već se spajanje vrši u kalupima pečenjem na visokoj temperaturi. Na ovaj način dobijaju se daske koje zadržavaju prirodnu boju, otporne su na vodu, vlagu, stvaranje buđi i mrlja jer materijal ništa ne upija. Takođe, gotovo je nemoguće da dođe do stvaranja pukotina i raslojavanja postavljenih dasaka. U prilog tome ide i veoma dug garantni period proizvođača od 25 godina za privatnu upotrebu i 10 godina za javnu upotrebu.

Ultrashield je jedinstven proizvod i može se naći samo kod zvaničnih uvoznika ovlašćenih od proizovađača. Autentičnost se potvrđuje kodom štampanim na stranici daske koji pokazuje jedinstven broj serije proizvodnje.

social position